ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ερχεται για να υπογράψει ο Αρμενάκας στον ΠΑΟ

28s8pod

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Πάνος Αρμενάκας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τον Παναθηναϊκό και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Ο 20χρονος ομογενής επιθετικός είναι σε καλή φυσική κατάσταση όπως έδειξε στο διάστημα που δοκιμάστηκε στο Κορωπί, αλλά δεν έχει ρυθμό αγώνων λόγω της μεγάλης αποχής του και θα χρειαστεί και άλλη δουλειά μέχρι να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής. Η απόκτηση του Αρμενάκα δεν εμπίπτει στους μεταγραφικούς περιορισμούς (είναι Ελληνας κάτω των 23 ετών) και δεν θα είναι η μόνη κίνηση που θα κάνουν οι «πράσινοι» τον Ιανουάριο.

Η προσοχή τους θα στραφεί κυρίως στην άμυνα, πρώτα με τις συζητήσεις με τους Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί για την παραμονή τους (τα συμβόλαιά τους λήγουν τον Ιούνιο) και έπειτα με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός κεντρικού αμυντικού. Αν προχωρήσει η υπόθεση του 19χρονου γκολκίπερ Μάριου Σιαμπάνη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ο δανεισμός του Ντίνου Μαυροπάνου από την Αρσεναλ, θα μείνει ανοικτή για άλλες θέσεις η μία και μοναδική μεταγραφή που δικαιούται να κάνει ο Παναθηναϊκός για Ελληνα παίκτη άνω των 23 ετών. Ξένο δεν δικαιούται να πάρει σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

• Δύο μέρες νωρίτερα από τους συμπαίκτες τους εμφανίστηκαν στο Κορωπί οι Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος. Και οι δύο αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και επέλεξαν, χωρίς να τους υποχρεώσει κανείς, να μην εξαντλήσουν όλη την εβδομάδα της εορταστικής τους άδειας, αλλά να επιστρέψουν νωρίτερα για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους. Οι συμπαίκτες τους θα ξεκινήσουν προπονήσεις αύριο.

• Μόνο με πρωταπριλιάτικο αστείο μοιάζει το δημοσίευμα ιστοσελίδας της Αλγερίας που αναφέρει ότι ο Σαραβάκος βρίσκεται στην Ντόχα προκειμένου να διαπραγματευθεί την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς Αλγερινού επιθετικού της Αλ Σαντ, Μπαγκντάτ Μπούνενταχ, με τιμή εκκίνησης τα… 15 εκατ. ευρώ!