ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενταλμα για τεστ DNA στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού

Ενταλμα για τεστ DNA στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση βιασμού

Ένταλμα για τεστ DNA στον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέδωσε η αστυνομία του Λας Βέγκας, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές για την υπόθεση βιασμού που φέρεται να εμπλέκεται ο Πορτογάλος άσος. 

Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Λας Βέγκας θέλει να εξακριβώσει αν το DNA που βρέθηκε στο φόρεμα της Κάθριν Μαγιόρκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Ρονάλντο τη βίασε το 2009, ταιριάζει με αυτό του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

Σχολιάζοντας το ένταλμα για τη λήψη DNA, ο δικηγόρος του 33χρονου αστέρα, Πίτερ Σ. Κρίστιανσεν, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα «πολύ βασικό αίτημα». Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το ένταλμα έχει ήδη σταλεί σε ιταλικό δικαστήριο.

Παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες της αμερικανικής αστυνομίας, ο Ρόναλντο επιμένει ότι δεν βίασε τη Μαγιόρκα, χαρακτηρίζοντας «συναινετικό» το ό,τι συνέβη μεταξύ τους. «Ο Ρόναλντο πάντα επιμένει, όπως κάνει και σήμερα, πως ό,τι έγινε στο Λας Βέγκας το 2009, ήταν συναινετικό, κάτι το οποίο δεν καθιστά έκπληξη την ύπαρξη DNA και το γεγονός ότι η αστυνομία προχώρησε σε αυτό το πολύ βασικό αίτημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρίστιανσεν στην ανακοίνωση του.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο δημοσιοποίησε πρώτο τους ισχυρισμούς της Μαγιόρκα περί βιασμού τον Οκτώβριο, η τελευταία κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία λίγο αφότου έγινε. Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Μαγιόρκα ήρθε σε εξωδικαστική συμφωνία με τον Ρονάλντο το 2010, συμφωνώντας να μην δημοσιοποιήσει ποτέ τις κατηγορίες της έναντι του αντιτίμου των 375.000 δολαρίων. Οι δικηγόροι της Μαγιόρκα επιδιώκουν να καταστήσουν τη συγκεκριμένη συμφωνία άκυρη.