ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναστάτωση στον ΠΑΟ με τον Καμπετσή

180820_proponosi_pao_birdy161

Μια παλιά σπίθα άναψε φωτιά και λίγο έλειψε να θέσει ξαφνικά τον Αργύρη Καμπετσή εκτός ομάδας του Παναθηναϊκού! Το σκηνικό ξεκίνησε λίγους μήνες νωρίτερα, όταν ο 21χρονος επιθετικός είχε πει στον Τσάβι Ρόκα ότι αφού παίζει ελάχιστα, θα ήταν προτιμότερο να πάει σε μια ομάδα όπου θα έχει πιο ενεργό ρόλο.

Ο Καταλανός του είχε απαντήσει να φέρει πρόταση και να τη συζητήσουν. Λόγω της καραντίνας και του σημαντικού χρόνου που του έδωσε ο Δώνης στα πλέι οφ, το θέμα ξεχάστηκε και δεν ανακινήθηκε από την πλευρά του παίκτη. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Ρόκα.

Οταν έγινε το πρωί  η συνάντηση με τους εκπροσώπους του Περέα (έχουν τον ίδιο μάνατζερ) για τη λύση του συμβολαίου του, τους ενημέρωσε ότι από τη στιγμή που ο Καμπετσής είχε εκφράσει την  επιθυμία να αποχωρήσει, θα πάρει ελάχιστο χρόνο στα φιλικά και θα είναι πολύ πίσω στην ιεραρχία των επιθετικών.

Η εξέλιξη αυτή αιφνιδίασε τους εκπροσώπους του Καμπετσή, που εκτιμούσαν ότι ο νεαρός επιθετικός θα λογίζεται ως δεύτερη επιλογή πίσω από τον Καρλίτος ή έστω τρίτη εάν παραμείνει ο Μακέντα.

Ο Πογιάτος

Δημιουργήθηκε έτσι μια αναστάτωση που εκτονώθηκε τελικά με νέα επαφή των δύο πλευρών το απόγευμα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Πογιάτος, ο οποίος εκτιμά ότι ο Καμπετσής μπορεί να βοηθήσει αρκεί να μείνει συγκεντρωμένος και να μην ψάχνεται για αλλού. 

• Ο Θεοχάρης ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται για δεξιός μπακ και πρέπει να βρει ομάδα.
• Ο Καρλίτος υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.