ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

O ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιβεβαίωσε, στον αγώνα με την Οσέρ, αυτό που ήταν ηλίου φαεινότερον. Οτι όταν χρειάζεται να «ανοίξει» την αντίπαλη άμυνα, διότι θέλει τη νίκη, αντιμετωπίζει δυσκολίες.

ΚΑΙ όταν αυτό είναι απαραίτητο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, και όχι στο Ελληνικό πρωταθληματάκι της πλάκας, μετατρέπεται σε… Γολγοθά.

ΔΕσυμφωνούμε ότι η «πράσινη» ομάδα δεν διαθέτει τους παίκτες, που μπορούν να παίξουν παραγωγικό ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε πως η νοοτροπία, εδώ και πολλά χρόνια, όσων προπονητών πέρασαν από τη Λεωφόρο, «να περιμένουμε το λάθος του αντιπάλου και ό,τι κάτσει» έχουν δημιουργήσει μία φοβία στους παίκτες. Μπήκε στο… DNA τους.

ΤΟ EIXAME δει, όταν η ομάδα του Σουμ δεν τόλμησε να χτυπήσει το πρώτο παιχνίδι, όταν η Οσέρ, επί τριάντα λεπτά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες.

ΕΚΑΤΟΟΓΔΟΝΤΑ λεπτά βρέθηκαν οι τριφυλλοφόροι ποδοσφαιριστές αντίπαλοι της γαλλικής ομάδας. Και η μόνη ευκαιρία που δημιούργησαν ήταν η… μη κεφαλιά του Κωνσταντίνου στη σέντρα του Μινχ.

ΦΥΣΙΚΑ τα «πράσινα» έντυπα βρήκαν τον τρόπο να παρηγορήσουν τους οπαδούς τους. «Και τώρα το πρωτάθλημα», ήταν το σύνθημα που έδωσαν.

ΞΕΧΑΣΑόμως ότι την προηγούμενη ημέρα κραύγαζαν «η ώρα της Ευρώπης». Αντιθέσεις που όχι μόνο δεν βοηθούν την ομάδα του Σουμ, αλλά τη φορτώνουν με περίσσιο άγχος.

ΔΙΟΤΙ, αν δεν χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός, που κι αυτός βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, έως το ντέρμπι, τότε πάλι ο Παναθηναϊκός θα χρειάζεται να κυνηγήσει τη νίκη…