ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λαχτάρα Ζιοβάνι, μυστήριο Καρεμπέ

Είχε που είχε χθες κρύο στο λεκανοπέδιο της Αττικής, παραλίγο να «παγώσουν» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, βλέποντας τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας στην τρέχουσα περίοδο, τον Ζιοβάνι, να νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο. Μόλις ο Βραζιλιάνος άσος παραπονέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Ολεγκ Προτάσοφ και ο άμεσος συνεργάτης του, Σίνισα Γκόγκιτς, συννέφιασαν. Λογικό, καθώς τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, δεν είναι ώρα για τόσο σημαντικές απώλειες. Ηρέμησαν, όμως, όταν το ιατρικό επιτελείο που εξέτασε τον Βραζιλιάνο διέγνωσε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ετσι, ο Ζιοβάνι αναμένεται να ακολουθεί, χωρίς προβλήματα, το πρόγραμμα των προπονήσεων των επόμενων ημερών.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Γρηγόρης Γεωργάτος ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ατομικό, σε έντονους ρυθμούς, έκανε και ο Στέλιος Βενετίδης. Θεραπεία και ατομικό ακολούθησαν οι Ελευθερόπουλος, Καστίγιο.

Την ίδια ώρα, ο Καρεμπέ εξακολουθεί να δηλώνει ανέτοιμος για το ντέρμπι με την AEK και ουδείς γνωρίζει αν ο Γάλλος φοβάται πως υπάρχει κίνδυνος υποτροπής στο τραύμα του ή πιέζει καταστάσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Θεωρείται, ωστόσο, δύσκολο να ισχύει το δεύτερο, καθώς ήταν πάντα υπόδειγμα επαγγελματία. Βεβαίως, όσο εκκρεμεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, οι κακές γλώσσες μπορούν να λένε πολλά. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης να θέλει να ξεκινήσει το καλοκαίρι τις διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο άσο, όπως έκανε κατά το παρελθόν με τον Ζιοβάνι.

Η σημερινή προπόνηση θα αρχίσει στις 11 το πρωί και ακολούθως οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι έως και το απόγευμα (5 μ.μ.) της Δευτέρας, οπότε και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής με την AEK στη Ριζούπολη.

– Αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού εκπροσώπησε την ομάδα σε δύο εκδηλώσεις: στο χορό της Θύρας 7 στον Πειραιά και στη συγκέντρωση της ΠΕΦΟ Λευκωσίας στην Κύπρο. Στη Μεγαλόνησο παραβρέθηκαν οι Γεωργάτος, Στολτίδης, Πάντος και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κούλης Δουρέκας.