ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

KAI… ΑΛΛΑ

ΠΟΛΟ: O Ολυμπιακός θα επιδιώξει σήμερα να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τροπαίου ΛΕΝ. Θα παίξει με τον 1ο του άλλου υπο-ομίλου του προκριματικού ομίλου της Μαδρίτης (την ισπανική Αλκορκόν ή τη γερμανική Βούπερταλ) και, αν νικήσει, θα προκριθεί στον τελικό του ομίλου και ταυτόχρονα στους προημιτελικούς της διοργάνωσης (9-11 Απριλίου). Σε αυτούς έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του χωρίς αγώνες ο Ποσειδών Πατρών.

ΤΡΙΑΘΛΟ: O Δημ. Κασίμης και η Ντ. Δημάκη αγωνίζονται σήμερα στον διεθνή βαθμολογούμενο αγώνα της Ονδούρας.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ: O αγώνας βουνού «Υμηττός 2004», που περιλαμβάνεται στο διεθνές καλαντάρι της κατηγορίας του, θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου. Θα είναι απόστασης 16 χλμ., με υψομετρική διαφορά 350 μ. H εκκίνηση θα δοθεί στην πρώτη διασταύρωση μετά το Κοιμητήριο του Παπάγου. Οι δρομείς θα τερματίσουν στις δημοτικές εγκαταστάσεις τένις του Χολαργού.

ΜΑΓΙΚΑ δάκτυλα; Ισως. Πάντως, τρεις Γερμανοί κολυμβητές αφέθηκαν στα δάκτυλα του ορθοπεδικού Χέρμπερτ Κέρνερ, με στόχο να κολυμπήσουν στους Ολυμπιακούς και να διεκδικήσουν μετάλλιο. Είναι η Σάντρα Φέλκερ, ο Στεβ Τελόκε και η Κάτριν Μάισνερ. Πριν από λίγους μήνες η Φέλκερ πίστευε ότι δεν ήταν έτοιμη να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς. Τώρα ελπίζει ότι θα τα καταφέρει. Τον περασμένο Νοέμβριο παρακολούθησε τον Κέρνερ να θεραπεύει, με τα δάκτυλά του, τον συναθλητή της Γιενς Κρούπα. O Τελόκε ήταν ήδη θιασώτης της πρακτικής του ορθοπεδικού. Οι ιθύνοντες της γερμανικής ομοσπονδίας στηρίζουν τον Κέρνερ και την τεχνική του.