ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

KAI ξαφνικά προέκυψε Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οπως την περασμένη Παρασκευή προέκυψε η Raytheon, που αγόραζε το 10% των μετοχών της Intracom, με αποτέλεσμα οι μετοχές της να παρουσιάσουν αύξηση 6,5% και να πέσουν 15% τη Δευτέρα…

ΕΙΧΕ προηγηθεί και η φήμη ότι η οικογένεια Αγγελοπούλου ήταν πολύ κοντά στη συμμετοχή της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, σε δύσκολες στιγμές ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε χρησιμοποιήσει πάλι αυτήν την τακτική για να… θολώνει τα νερά και να κάνει τον κόσμο να ξεχνάει τα άμεσα προβλήματα.

ΕΞΑΛΛΟΥ πρόσφατο είναι και το γεγονός της επίσκεψής του, δύο μέρες έπειτα από τις εκλογές, που πήγε στο Ρέντη για να… εμψυχώσει τους παίκτες και να τους τονίσει να μην ανησυχούν με τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ την άλλη μέρα τους έστειλε στο νέο Καραϊσκάκη για να το θαυμάσουν.

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ αναφορές, δεν αποκλείουν την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο λιμάνι, έστω κι αν η ΠΑΕ διέψευσε ότι υπήρξαν επαφές. Και άλλες φορές είχαν διαψεύσει δημοσιεύματα και την επόμενη ημέρα, η ΠΑΕ διέψευδε τον εαυτό της.

ΔΙΟΤΙ κανένα MME δεν μίλησε για επαφές της διοίκησης με τον Σερβοέλληνα τεχνικό. Για επιθυμία του Κόκκαλη έγραψαν. Γι’ αυτό φαντάζει τουλάχιστον περίεργο γιατί βγήκε η ανακοίνωση – διάψευση.

ΕΚΤΟΣ κι αν έγινε η πρόταση, αλλά ο Ολυμπιακός έφαγε πόρτα από τον επιτυχημένο προπονητή.

ΟΠΩΣ και να ‘χει όμως το θέμα Μπάγεβιτς, επιβεβαιώνεται για άλλη μία, φορά ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατάφερε να μεταφέρει αλλού το ενδιαφέρον του κόσμου.