ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Προσέξτε πολύ την AEK»

Μάθημα αγωνιστικής τακτικής για το παιχνίδι με την AEK έκανε ο Αγγελος Αναστασιάδης, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Πυλαίας (4-0).

«H AEK είναι μια πολύ καλή ομάδα, μ’ ένα καλό προπονητή και το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή. Μπορεί να έχουμε προβάδισμα για την τρίτη θέση, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Ακούω από πολλούς και διάφορους ότι την Κυριακή έχουμε φιέστα και άλλα σχετικά. Ολα αυτά είναι χαζομάρες. Αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη στο ντέρμπι, δεν πρέπει να παρουσιάσουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε κόντρα στην Καλλιθέα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός.

– Στον Αρη, οι ιθύνοντες της ομάδας απέστειλαν επιστολή στην EEA, με την οποία ζητούν να πληροφορηθούν αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ νωρίτερα από την 1η Ιουλίου και αν οι μετοχές είναι ενεργές ή όχι. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παπαλάκη.

Οι μετοχές, μάλλον, θα είναι και πάλι ενεργές, χωρίς αυτό να διαφοροποιεί επί της ουσίας τα πράγματα, εκτός και αν οι κύριοι Τσαρούχας και Καραμπέρης κινήσουν τις διαδικασίες για ανατροπή της διοίκησης.