ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κι όμως… Ολυμπιακά. O Σωκράτης Κόκκαλης απολύει τον Προτάσοφ, χρίζει τον Γκόγκιτς προπονητή και σήμερα συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο, για να αποφασίσει ποιος θα είναι ο υπεύθυνος τεχνικός που θα κάθεται στον πάγκο!

ΔΗΛΑΔΗ υπάρχει περίπτωση να υπάρξει άλλη απόφαση και να απολυθεί, πριν προλάβει να αναλάβει ο Γκόγκιτς, και να οριστεί προπονητής ο… Νίκος Αλέφαντος ή ο Νίκος Αναστόπουλος;

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να είναι στο μυαλό του προέδρου του Ολυμπιακού και να δούμε κι αυτό. Ομως αν συμβεί, θα… γελάσει κάθε πικραμένος. Επομένως, κάπου αλλού στοχεύει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Πού;

ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ τα μέλη του συλλόγου -που καταβάλλουν 60 ευρώ ετησίως- ότι… έχουν λόγο στις αποφάσεις της διοίκησης, αφού αυτή έχει αναδειχθεί με τις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου.

ΥΠΑΡΧΕΙ άραγε, ένας οπαδός του Ολυμπιακού που πιστεύει ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. μπορεί να αλλάξει κάτι θεαματικά σε σχέση με τον προπονητή της ομάδος; Μάλλον όχι.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟαν αυτή η συνεδρίαση γινόταν πριν από την απόλυση του Προτάσοφ και την αναβάθμιση του Γκόγκιτς, θα είχαν κρατηθεί τα προσχήματα.

ΟΧΙ ότι θα είχε πειστεί ο κόσμος, αλλά δεν θα μπορούσε να πει και τίποτα.

ΠΑΝΤΑ σε μία ομάδα αποφασίζει αυτός που βάζει τα λεφτά. Θυμάστε όταν συνεδρίαζε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπό την προεδρία του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Την επόμενη ημέρα, η καθαρίστρια μάζευε… μόνο ένα φλιτζανάκι του καφέ.

ΑΥΤΟ ακριβώς συμβαίνει και στον Ολυμπιακό. Ενας αποφασίζει και καλούνται οι υπόλοιποι να συμφωνήσουν, για να κρατηθούν οι τύποι.