ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

MIA κατάρα θα πρέπει να κυνηγάει την AEK? μέσα σε τρεις μέρες κερδίζει τον Ολυμπιακό, επικρατεί με άνεση του Ηρακλή και προκρίνεται στους «4» του κυπέλλου. Κι ενώ διαφαίνεται μία αχτίδα αισιοδοξίας, να και πάλι τα μαύρα σύννεφα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ από τον Γιάννη Οκκά. Μόλις πετυχαίνει το πρώτο γκολ, που ουσιαστικά έδινε την πρόκριση στην ομάδα του, ζητάει αλλαγή από τον Ντουμιτρέσκου.

«ΘΑ παραπάτησε κι έπαθε ζημιά», σκέφτονται οι συμπαίκτες του. Πού να φανταστούν ότι «τα ‘χε πάρει» από τις παρατηρήσεις που του έκανε ο προπονητής του πριν από την επίτευξη του τέρματος;

ΔΕείναι η πρώτη φορά που ο Κύπριος δημιουργεί πρόβλημα στους προπονητές του. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τα όρια. Οτι ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο παίκτης ζήτησε «συγγνώμη» δεν αλλάζει τις εντυπώσεις.

ΚΙ ΑΥΤΕΣ είναι όλες σε βάρος του ποδοσφαιριστή. Που η προσφορά του σε σχέση μ’ αυτά που του έχει προσφέρει η AEK είναι ελάχιστη. Αλλά ποιος να του τραβήξει το… αυτί;

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ χθεσινό… χαστούκι ήρθε από τη NetMed, που διεμήνυσε στον Ντέμη Νικολαΐδη ότι δεν είναι αυτή αρμόδια να διαπραγματευθεί την πώληση των μετοχών, αλλά η ΕΝΙC.

ΣΕ… ΑΠΛΑ Ελληνικά, έκλεισε και την πόρτα στον Ντέμη αλλά και σε όσους ονειρεύονται να αγοράσουν την ΠΑΕ, πριν αυτή να υπαχθεί στο άρθρο 44. Κορόιδο είναι. Αν υπαχθεί, τότε την κρατάνε κι αυτοί ή την… μοσχοπουλάνε.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, πάμε πάλι από την αρχή. H κατάσταση επανήλθε εκεί όπου ήταν πριν από μερικούς μήνες χωρίς να διαφαίνεται φως στο τούνελ