ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λάμψη «ολ σταρ» στο θαμπό μπάσκετ

Εστω και αν η καθυστέρηση… ετών είναι μεγάλη για τη διοργάνωση μιας πραγματικής γιορτής του ελληνικού πρωταθλήματος, η φετινή δέσμευση του ΕΣΑΚΕ για τον 12ο «ολ σταρ» αγώνα που θα έχει τη χορηγία τριών εταιρειών και θα διεξαχθεί στο κλειστό Νέας Ιωνίας του Βόλου, την ερχόμενη Κυριακή, φαίνεται ότι είναι απόλυτα αληθινή.

Η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ «έβαλε τα δυνατά» της για να διοργανώσει το καλύτερο «ολ σταρ» παιχνίδι των τελευταίων ετών, και θα πρόκειται κόντρα στους χαλεπούς καιρούς που διανύει το άθλημα. Το διήμερο του «ολ σταρ» θα ξεκινήσει το Σάββατο με τον αγώνα των Ελπίδων, ενώ θα γίνουν οι διαγωνισμοί τριπόντων (με τη συμμετοχή και δύο μαθητών του Βόλου) και «καρφωμάτων».

Η επιλογή των Ελλήνων και ξένων επιλέκτων έγινε με ψηφοφορία του κοινού και πρώτοι σε προτιμήσεις αναδείχθηκαν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος του Ηρακλή (454 ψήφοι) και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς του ΠΑΟΚ (366 ψήφοι). Προπονητές των Ελλήνων «oλ σταρ» θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Λευτέρης Κακιούσης, ενώ στον πάγκο των ξένων θα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Τσαρλς Μπάρτον.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιάννης Γρανίτσας, προέβλεψε ότι η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία της πολυετούς κρίσης που ταλανίζει το μπάσκετ.

Κοντά στους νεαρούς φίλους του μπάσκετ που θα συμμετάσχουν στους αγώνες «3 με 3» και διοργανώνει η EOK, κάθε Σαββατοκύριακο, σ’ όλες τις πόλεις, θα βρεθεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης.