ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σήμερα θα μάθουμε τις αντιπάλους μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην κληρωτίδα θα μπουν για τις γυναίκες και οι Γαλλία, Ουγγαρία, Ουκρανία, N. Κορέα, Ισπανία, Δανία, Κίνα, Βραζιλία και Αγκόλα και για τους άνδρες οι Κροατία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ρωσία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Σλοβενία, Αίγυπτος, N. Κορέα και Βραζιλία. Σήμερα, για τη δοκιμαστική διοργάνωση (Π. Φάληρο) παίζουν: Γερμανία – Αίγυπτος (18.00) και Ελλάς – Ουγγαρία (20.00). Αναγέννηση Αρτας – Ορμη παίζουν σήμερα (18.00), στον τελευταίο τελικό της A1 γυναικών.

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Οι αγώνες του παραολυμπιακού αθλήματος για τυφλούς, γκόλμπολ, συνεχίζονται σήμερα (Π. Φάληρο) με τις συναντήσεις: 10.00: Ελλάς – Δανία, 11.35: ΗΠΑ – Γερμανία. 13.10 και 14.45: Ημιτελικοί. Στο Ελληνικό συνεχίζονται, με τους ημιτελικούς, οι αγώνες του μπέιζμπολ (11.00 και 18.30) και του σόφτμπολ. Στο τένις (OAKA) σήμερα θα γίνουν οι τελικοί των διπλών Α-Γ και οι ημιτελικοί των απλών Α-Γ.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Οι Παπαθανασίου (Φινν), Χειμώνας, Μανωλάκης, Μιχαήλ (Λέιζερ), Κραβαριώτη, Βλάχου, Πάνου (Γιούροπ), Καμπουρίδης – A. Λεμάνης, Μηλαίος – Σ. Λεμάνης, Μάντης – Πολυχρονίδης, Παπαδοπούλου – Κούρκουλου (470) θα μετάσχουν στην «εβδομάδα της Βαρκελώνης» (27-30/3).

ΟΥΣΙΑ: Ινδική κάνναβις ανιχνεύθηκε στο πρώτο δείγμα ούρων του μπασκετμπολίστα του Ηρακλείου, Λαμάρ Τζόνσον.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Σε κώμα βρισκόταν ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Σερβίας, Μπράνκο Μπουλάτοβιτς, που χθες πυροβολήθηκε από άγνωστο στην είσοδο της Ομοσπονδίας στο Βελιγράδι.