ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αιφνίδια επιδείνωση του Κυράστα

H φράση «εξαιρετικά σοβαρή» που περιελάμβανε το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν πάγωσε και πάλι τα χαμόγελα της οικογένειας Κυράστα.

Η κατάσταση της υγείας του 53χρονου τεχνικού παρουσίασε αιφνίδια και μη αναμενόμενη επιδείνωση. Οι θεράποντες ιατροί αναγκάστηκαν να τον οδηγήσουν εσπευσμένα στο χειρουργείο και να τον υποβάλουν σε νέα επέμβαση. Και όλα αυτά διαδραματίστηκαν τη στιγμή που τα μηνύματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά, ενώ η μεταφορά του σε θάλαμο της Ευρωκλινικής ήταν θέμα ωρών.

«Ο κ. Κυράστας Ιωάννης συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Ευρωκλινικής Αθηνών. Από το πρωί της Δευτέρας παρουσίασε αιφνίδια και μη αναμενόμενη επιδείνωση της καταστάσεως του, η οποία οδήγησε σε νέα χειρουργική επέμβαση, λόγω οξείας χολοκυστίτιδας. H κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή και οι προσπάθειες συνεχίζονται», ανέφερε χαρακτηριστικά το ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο εκδόθηκε χθες το μεσημέρι και δείχνει το μέγεθος του προβληματισμού που υπάρχει για την κατάσταση της υγείας του Ελληνα τεχνικού.

Από την οικογένεια του Γιάννη Κυράστα γίνεται, για μία ακόμη φορά, έκκληση για αίμα ομάδας «0 Resus αρνητικό». Οσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Αιμοδοσίας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου. Στο πλευρό του Ελληνα τεχνικού βρίσκονται φίλοι και συγγενείς του.