ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επι σκοπον

Το ποδόσφαιρό μας διανύει περίοδο παραλογισμού. Παράγοντες, προπονητές, παίκτες και μερίδα του Τύπου, έχουν χάσει τελείως την… μπάλα. Η μόνη έννοια όλων είναι το πώς θα είναι αρεστοί στους φανατικούς οπαδούς.

Τα λάθη των διαιτητών εξακολουθούν ν’ αλλοιώνουν αποτελέσματα. Την περασμένη αγωνιστική φώναζαν οι «πράσινοι», αυτήν οι «κόκκινοι». Ο Σισέ, αντί να παίζει μπάλα, εξακολουθεί να δηλώνει πως θα φύγει. Λες και το κάνει για να τον… παρακαλούν να μείνει.

Ο Ριέρα ζήλεψε τη… δόξα του αδελφού του και του Τοροσίδη. Κτύπημα χωρίς λόγο και αποβολή. Γιατί τόσα νεύρα; Ας το ψάξουν στον Ολυμπιακό.

Στον ΠΑΟΚ, ψάχνουν άλλα. Τα χρήματα. Η αποχή από την προπόνηση είχε συνέπεια στον αγωνιστικό χώρο. Και αύριο είναι το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οι παίκτες της τελευταίας, απέδειξαν πως και «ο Αγιος φοβέρα θέλει». Οι απειλές των οπαδών στην Κρήτη, λες και τους ξύπνησαν. Η νίκη επί του Εργοτέλη τους δίνει «αέρα» για το Κύπελλο και τα πλέι οφ. Και άλλαξε και τον επιθετικό προσδιορισμό γι’ αυτούς σε κάποια πρωτοσέλιδα. Από «άχρηστοι» και «τελειωμένοι», έγιναν πάλι «παικταράδες» και «ψυχάρες»…