ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βγενόπουλος: Θα στηρίξω την απόφαση του Δ.Σ., αλλά δεν θα συμμετάσχω

Θα στηρίξει όποια απόφαση πάρουν οι άλλοι μέτοχοι, αλλά δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις διεργασίες, είναι η θέση του Ανδρέα Βγενόπουλου στην «πρόσκληση» του Γιάννη Βαρδινογιάννη να μετάσχουν όλοι οι μέτοχοι στο επόμενο Δ. Σ. της ΠΑΕ: «Εχω ενημερώσει εδώ και καιρό ότι δεν προτίθεμαι να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως όποια απόφαση ληφθεί από το Δ. Σ. θα την στηρίξω».

Από την πλευρά του και με αφορμή σχετικά δημοσιεύματά της, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έστειλε επιστολή στην εφημερίδα «Εξέδρα» όπου τονίζει μεταξύ άλλων σχετικά με τα 4,1 εκατ. ευρώ της χορηγίας: «Αποτέλεσμα της «ιστορικής» συνάντησης της 8/9/10 ήταν η προφορική συμφωνία για την απόκτηση του παραχωρούμενου 25% της ΠΑΕ, μέσω νέας ΑΜΚ μέχρι την άνοιξη, με ρητή δέσμευση της άλλης πλευράς να καλυφθούν τα αδιάθετα κεφάλαια. Πριν από την ολοκλήρωση της ΑΜΚ, προέκυψε μια διαφωνία στο ποιος τελικά θα καλύψει τα αδιάθετα κεφάλαια. Καθώς δεν υπήρχε γραπτή συμφωνία, συναίνεσα να καταβάλουμε ως οικογένεια το υπόλοιπο 25% με τη μορφή χορηγίας. Αμεσα αποστείλαμε το σχετικό έγγραφο της χορηγίας στην ΠΑΕ για να υπογραφεί, κάτι που δεν έγινε. Ούτε βέβαια συμπληρώθηκαν και τα υπόλοιπα αδιάθετα. Μετά τις γνωστές εξελίξεις των υπαναχωρήσεων και αποχωρήσεων, η απαίτηση της μονομερούς τήρησης της συμφωνίας από την πλευρά μας καθίσταται αβάσιμη και άκυρη. Θα πρέπει να υπενθυμίσω στους έχοντες επιλεκτική μνήμη ότι η τελευταία ΑΜΚ ολοκληρώθηκε μερικώς τον Νοέμβριο. Πραγματοποιήθηκε για να καλυφθεί κυρίως το έλλειμμα της προηγούμενης χρονιάς και η οικογένειά μου κατέβαλε πλέον του 50% του ποσού που συγκεντρώθηκε».

– Ενοχλήσεις στον αστράγαλο ένιωσε ο Νίνης και έκανε ατομικό. Ο Μπουμσόνγκ προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και δεν γυμνάστηκε, όπως και ο Πλεσί που έχει ίωση.