ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διέψευσε όλα τα σενάρια αποχώρησης ο Ζαγοράκης

Με το μαχαίρι έκοψε ο Θοδωρής Ζαγοράκης τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ μετά τα εκτεταμένα επεισόδια στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Πριν από την αναμενόμενη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει σύντομα, ξεκαθάρισε με γραπτή δήλωσή του ότι παραμένει στις επάλξεις, σε αντίθεση με τον Γιώργο Σαχπατζίδη ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραχωρήσει το ποσοστό των μετοχών του σε όποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο του υποδείξουν η ΠΑΕ και ο ΑΣ.

Τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ζαγοράκης: «Ολοι μας ζήσαμε την προηγούμενη Τετάρτη μια μεγάλη απογοήτευση. Αφήσαμε τον σύλλογο να κάνει μια βουτιά σε μαύρες στιγμές του παρελθόντος, όταν η διχόνοια, η αγωνιστική αδυναμία και η υπερβολή στις αντιδράσεις ήταν τα κύρια στοιχεία που δεν άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει. Υπηρετώ τον σύλλογο από τη θέση του προέδρου τέσσερα χρόνια και η εικόνα της Τετάρτης τελικά με πείσμωσε αντί να με αποθαρρύνει. Κάποιοι βιάστηκαν να εκμεταλλευθούν τα προβλήματά μας για να μας ρίξουν πάλι πίσω στην ανυποληψία, όμως εγώ, όσο βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν θα επιτρέψω να γίνει. Οι τελευταίες μέρες ήταν ένα καμπανάκι υπενθύμισης για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι. Ενότητα, Συσπείρωση, Ειλικρίνεια, Ευθύνη… Ο σύλλογος δεν μπορεί να σταματήσει σε μια στιγμή αγωνιστικής αποτυχίας ή ακόμη και επιτυχίας. Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται σιγά σιγά, σίγουρα και με δικά μου λάθη, με δυσκολίες και αναποδιές ενδιάμεσα, στη θέση που του αξίζει. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ.

ΥΓ.: Οσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του συλλόγου. Πολύ περισσότερο, δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου, μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ημουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί».