ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Πρώτο μέλημα η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή

Ολυμπιακός: Πρώτο μέλημα η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή

Εντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι που επισήμως αρχίζει τον Ιούνιο. Αποτελεί κοινό μυστικό πως προέχει η αναζήτηση παικτών οι οποίοι αγωνίζονται στην επίθεση και τη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, αναλόγως με τις πωλήσεις, (οι Μανωλάς και Χολέμπας είναι δύο ονόματα που απασχολούν ομάδες του εξωτερικού), θα επιχειρηθεί η απόκτηση και αμυντικών.

Στην παρούσα φάση φαίνεται πως έχει επέλθει συμφωνία με τον Αλαν Πουλίδο προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο 23χρονος Μεξικανός που αγωνίζεται στην Τίγκρες, υποστηρίζει πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Ωστόσο, η διοίκηση της Τίγκρες διαρρέει ότι ο Πουλίδο δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και αξιώνει χρήματα για την παραχώρησή του. Το τοπίο στην υπόθεση αναμένεται άμεσα να ξεκαθαρίσει.

Για τη γραμμή κρούσης, ο Μίτσελ υπολογίζει τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώθηκε στον Εργοτέλη. Επιπλέον, φέρεται πως έχει ζητήσει την απόκτηση τριών επιθετικών. Πλην του Πουλίδο, ο Ολυμπιακός αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του τον Θανάση Παπάζογλου του ΟΦΗ, ενώ θα αναζητήσει μία ακόμη επιθετική λύση στο εξωτερικό. Παράλληλα, ανάμεσα σε άλλους οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του αμυντικού μέσου της Λεβάντε, Ντιόπ.