ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Πάσα» στον συνάνθρωπο δίνει η ομάδα του Περιστερίου

«Πάσα» στον συνάνθρωπο δίνει η ομάδα του Περιστερίου

Την Τετάρτη 21 Μαϊου, η ομάδα Αμιλλα Περιστερίου κάνει πράξη τις αξίες και τα ιδανικά της και οργανώνει μια βραδιά γεμάτη αγάπη, ανθρωπιά και ποδόσφαιρο. Η ομάδα ενώνει τις δυνάμεις της με σκοπό να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους και να αναδείξει μια πλευρά του ποδοσφαίρου που παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό. Αυτή που έχει ως στόχο να βοηθήσει και να στηρίξει αυτούς που υποφέρουν.

Η Αμιλλα Περιστερίου θα αγωνισθεί απέναντι σε μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση άπορων κα ευπαθών ομάδων, ενώ καλεί του πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου και να γίνουν αρωγοί αυτής της πρωτοβουλίας.

Ηχηρά ονόματα του αθλητικού κόσμου θα δώσουν το παρόν προσπαθώντας και αυτοί με την σειρά τους να περάσουν το σημαντικό μήνυμα της αλληλέγγυου δράσης, όπως ο Σίλβα Κλείτον, ο Αναστασάκος Ηλίας, ο Τάτος  Ανδρέας, ο Τσιάρτας Βασίλης, ο Ντανιέλ  Μπατίστα, ο Βεριτιάνο  Μαρσέλο, ο Κωνσταντακόπουλος Πάρης, ο Μπίρου –Μπίρου, ο Σόμμερ Κώστας, ο Μουρούτσος Μιχάλης, ο Γιαννακόπουλος Νίκος, Ναστος Βαγγέλης κ.α

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Πληροφορίες φιλανθρωπικής εκδήλωσης

Τετάρτη  21 Μαΐου, 19:30
Με Γενική είσοδο 5€

Β. Ηπείρου 21, Τ.Κ. 12133
Προπονητικές Εγκαταστάσεις Ατρόμητου, Γήπεδο Μαζαράκη, Περιστέρι

Τηλ. Επικοινωνίας: Στέφος Ηλίας 6970808695
                                  Βαρβερης Αλέξανδρος 6932338563
www.amillaperisteriou.gr
F: www.facebook.com/amillaperisteriouofficial