ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιστρέφει και ο Μπουμάλ, γεμίζει η φαρέτρα του ΠΑΟ

Επιστρέφει και ο Μπουμάλ, γεμίζει η φαρέτρα του ΠΑΟ

Στην τελική ευθεία του δρόμου της επιστροφής στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Μπουμάλ, αλλά όσο κι αν ο ίδιος δείχνει να το θέλει πολύ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός έβγαλε για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στον ώμο του όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, σε εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ενοχλήσεις. Εμεινε, όμως, παραπάνω από ένα μήνα εκτός και θα χρειαστεί χρόνο για να ξαναβρεί τον ρυθμό του και να θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα.

Με την επιστροφή του Μπουμάλ στις προπονήσεις, είναι η πρώτη φορά που το απουσιολόγιο του Στραματσόνι είναι εντελώς λευκό! Ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του και αυτό του δίνει μεγάλη ευχέρεια επιλογών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θεωρητικά ακόμη και ο Σάντσεθ μπορεί να παίξει, έμεινε, όμως, εκτός για περίπου δύο μήνες και δύσκολα θα διεκδικήσει θέση σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Οι Τελάντερ, Μολέδο έχουν ταιριάξει πολύ καλά μέχρι στιγμής και φαίνεται να έχουν προβάδισμα, χωρίς αυτό να αποκλείει την πιθανότητα ένας παίκτης με την εμπειρία και την ποιότητα του Ισπανού να κερδίσει σύντομα τη μία από τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας.

• Στον αγώνα της 28ης αγωνιστικής με τη Βέροια στη Λεωφόρο θα εκτίσουν την ποινή τους οι Μπεργκ και Βιγιαφάνες. Ο Σουηδός (εφτά κίτρινες) θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του την επόμενη αγωνιστική, με τον Αστέρα στην Τρίπολη.