ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον Κόκκαλη ο Λεμονής για μεταγραφές

Επί τάπητος έθεσαν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις μεταγραφές, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης και ο Τάκης Λεμονής, στη χθεσινή τους συνάντηση. Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για το ταξίδι του τεχνικού της ομάδας στο Κίεβο, όπου αύριο θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Ουκρανίας με τη Νορβηγία για να δει από κοντά τον κεντρικό αμυντικό των γηπεδούχων, Αλεξάντερ Χολόφκο.

Δεν σημειώθηκε εξέλιξη στην υπόθεση της παραμονής ή μη του Λουτσιάνο στην ομάδα του Πειραιά, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της διοίκησης για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 100 εκατ. δρχ. Εξελίξεις αναμένονται απ’ την επόμενη εβδομάδα.

Μία θέση ξένου θα ελευθερωθεί σύντομα, καθώς ο υφυπουργός Εσωτερικών Κώστας Καϊσαρλής δήλωσε πως υπεγράφη η απόφαση για την ελληνοποίηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: «Σε 15-20 ημέρες θα πάει στη Νορμαχία για να ορκιστεί, αφού προηγουμένως δημοσιευτεί η σχετική απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».

– Ο Ολυμπιακός, στρέφοντας το βλέμμα του στο μέλλον, οργανώνει σε ευρωπαϊκά πρότυπα τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ. Το πρόγραμμα για την ανίχνευση και εκπαίδευση ταλέντων που θα στελεχώσουν στο μέλλον τις επαγγελματικές ομάδες του Ολυμπιακού, παρουσίασε σε χθεσινή εκδήλωση ο διευθυντής του αρμόδιου τμήματος του Ολυμπιακού Νίκος Γεωργιάδης. Τη στήριξή τους εξέφρασαν οι κ. Ζούρος, Μίχος, Καραπιάλης, Πουρσανίδης.