ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βγάζει διοίκηση ο ΟΣΦΠ

Υστερα από εννέα ολόκληρα χρόνια, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει εκλεγμένη διοίκηση. Οπως αναμενόταν, η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες πως στις 28 Ιουνίου θα συγκληθεί εκτάκτως η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 14, παρ. ΙΙ, του Ν. 2021/92. Η συνέλευση που θα αναδείξει την πρώτη εκλεγμένη διοίκηση της ΠΑΕ μετά τον Μάρτιο του 1992, θα φιλοξενηθεί στη Λέσχη του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι.

Με αυτήν την εξέλιξη «κόβεται» ο δεσμός με την Πολιτεία, καθώς εδώ και εννέα χρόνια το Πρωτοδικείο διόριζε τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είχε την ευθύνη της εξόφλησης των χρεών τα οποία είχαν δημιουργηθεί επί προεδρίας Γιώργου Κοσκωτά. Με δεδομένο πως η ΠΑΕ κατέβαλε και την τελευταία δόση για την αποπληρωμή των χρεών, μπορεί πλέον να προχωρήσει σε σύγκληση γενικής συνέλευσης για ανάδειξη νέας διοίκησης, της οποίας φυσικά θα ηγείται ο Σωκράτης Κόκκαλης.

– Σήμερα θα συναντηθεί τελικώς ο Γιώργος Λούβαρης με τον μάνατζερ του Λουτσιάνο προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να παραμείνει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός για άλλα δύο χρόνια στον Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού πρακτορείου στο Ιντερνετ, «calciomanager», η Ιντερ περιμένει άμεσα να διευκρινίσει ο Γρηγόρης Γεωργάτος, αν επιθυμεί να επιστρέψει στο Μιλάνο.