ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπόσχεται αλλά δεν πείθει

Χρήμα από την Αργεντινή υπόσχεται στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Μπατατούδης, χωρίς, όμως, να καταφέρει να πείσει κανέναν. Εδώ και καιρό, ο ιδιοκτήτης της ομάδας ισχυρίζεται ότι έχει μια καλή πρόταση για την πώληση της ΠΑΕ σε όμιλο επιχειρηματιών από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής και αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιεί για να πείσει όλους όσοι «έχει λαμβάνειν», ότι θα φανεί σύντομα συνεπής στις υποχρεώσεις του. Το σενάριο αυτό δεν έχει επαληθευθεί και είναι λογικό να παραμένει το κλίμα ανασφάλειας στην ομάδα. Η προσπάθεια να πωληθεί ο Βενετίδης βρίσκει αντίθετο τον Μπάγεβιτς, ο οποίος αξιώνει να καλυφθεί άμεσα στο κενό. Για τον λόγο αυτό, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε επαφές με τη Σκόντα Ξάνθη για τη μεταγραφή των Γελαδάρη, Παπαδημητρίου, με την ακριτική ομάδα να δείχνει επιφυλακτική και να ζητεί εγγυήσεις για να προχωρήσει σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις.

-Ακαρπο ήταν το ραντεβού του Ντεμπά με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργο Σπανουδάκη. Οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν τη χρυσή τομή για να προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο και οι διαφορές παραμένουν αγεφύρωτες. Η διοίκηση θέλει να επιβάλει μείωση των αποδοχών του Ντεμπά και να τον πληρώνει ανάλογα με τους αγώνες που παίζει. Ο Λιβεριανός επιθετικός δέχεται τη μείωση μόνο για τους αγώνες που θα απουσιάζει για υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του, δεν δέχεται, όμως, επ’ ουδενί να μην πληρώνεται για τα παιχνίδια που ο προπονητής του τον κρατά στον πάγκο. Πρόβλημα υπάρχει και στις συζητήσεις του Ηρακλή με τον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του Μαρίνου Σατσιά.

Ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν ότι η ηγεσία των πρωταθλητών δεν έχει επιλέξει τους μεταγραφικούς της στόχους και εξακολουθεί να βρίσκεται σε… διερευνητικό στάδιο. Το μόνο βέβαιο είναι πως σήμερα ο Τάκης Λεμονής θα αναχωρήσει για την Αργεντινή, χωρίς όμως να έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες.