ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ

Φημίζονται οι Κύπριοι για το επιχειρηματικό τους πνεύμα και δεν θα μπορούσε να είναι έξω από αυτό ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, σπουδαίος ποδοσφαιριστής και έξυπνο παιδί.

Πλάσαρε θαυμάσια τον εαυτό του, προφανώς με τη συγκατάθεση ή ακόμη και την παρότρυνση του έμπειρου μάνατζέρ του Πασχάλη Παπαδόπουλου και δυνάμωσε το ενδιαφέρον για το θέμα του.

Ακόμη και οι Παναθηναϊκοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιατί έδειξε προς αυτούς προτίμηση, ωστόσο δεν έμεινε δυσαρεστημένη και η άλλη πλευρά, αυτή του Ολυμπιακού, που έχει λόγους να πιστεύει ότι θα αποκτήσει τον παίκτη.

Μόνο ο Ηρακλής θα πρέπει να έμεινε δυσαρεστημένος, γιατί σε όλες τις απαντήσεις που έδινε ο Κωνσταντίνου, μέσω του Ιντερνετ και από την προσωπική του σελίδα, αναφερόταν συνεχώς στο συμβόλαιό του και στο συμφέρον του κατά συνέπεια.

Ανοιξε δρόμους και μάλιστα ηλεκτρονικούς ο ποδοσφαιριστής που φιλοδοξεί να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, στην Ελλάδα, εφ’ όσον βέβαια καταλήξει σε έναν από τους δύο αιωνίους.

Εκανε ωραία χρήση της νέας τεχνολογίας και αποδείχθηκε το ίδιο καλός ντριμπλέρ και στις απαντήσεις που έδινε. Τη δουλειά του κάνει και μπράβο του, σε μία εποχή που δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από το χρήμα.

Γνωρίζει πολύ καλά πως τώρα μπορεί να λύσει απαξ διά παντός το πρόβλημά του και ασκεί πίεση στις αντοχές αυτών που πραγματικά ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Θα κοστίσει βέβαια, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

Οταν δίνουν δισεκατομμύρια για ξένους παίκτες, που μάλιστα δεν έχουν την ίδια απόδοση με τον Κωνσταντίνου, γιατί να μη κάνουν το ίδιο και με έναν ελληνόφωνο; Στο κάτω κάτω της γραφής, ο Μιχάλης μας λέει και Ιντερνετ ιστορίες.

Πάντως κάποιοι θα πρέπει να ζηλέψουν και να χρησιμοποιήσουν και αυτοί τη νέα τεχνολογία, για να έλθουν σε επαφή με τον Τύπο και να προωθήσουν, γιατί όχι, τις θέσεις τους.

Ισως μια ημέρα το Ιντερνετ καταργήσει τα τηλεοπτικά παράθυρα.

Αυτό θα είναι πολύ καλό, γιατί κοντεύουμε από ορισμένα διαρκώς ανοικτά παράθυρα να πάθουμε πνευμονία. Ενώ με τις σελίδες που άρχισαν να ανοίγουν οι επώνυμοι, κάπως νιώθουμε καλύτερα και πάντως όχι εκνευρισμένοι.