ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Και το όνομα αυτού Αλεξ Σκλαβενίτης

Μέχρι το Μεξικό έφθασαν τα δίκτυα της NetMed και προσπαθούν να «ψαρέψουν» εκεί τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τύχη της ΑΕΚ! Το όνομά του είναι Αλεξ Σκλαβενίτης και πρόκειται για ομογενή με επιχειρηματικές δραστηριότητες στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ο οποίος δεν έχει συγγενική σχέση με την οικογένεια που έχει τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Είναι 45 ετών, ιδιοκτήτης ναυπηγείων, ναυτιλιακής και κατασκευαστικής εταιρείας με έδρα το Μαντζανίλο Κολίμα του Μεξικού και γραφεία στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη NetMed, ο κ. Σκλαβενίτης ηγείται μιας ομάδας άλλων επιχειρηματιών που εδρεύουν στο Μεξικό, αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο για ποιο λόγο όλοι αυτοί ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ΑΕΚ. Ούτε η φύση των επιχειρήσεών τους ούτε η έδρα τους ευνοεί τέτοιο εγχείρημα…

Η περίπτωση του Γιώργου Πετσάλη φαίνεται να παίρνει το δρόμο που φάνηκε από την αρχή. Παρά το έντονο ενδιαφέρον του, ο επιχειρηματίας που ασχολείται με τις ιχθυοκαλλιέργειες δεν φαινόταν να έχει την οικονομική δυνατότητα και τη «δύναμη» για να αποτελέσει το αντίπαλον δέος σε επιχειρηματίες του βεληνεκούς του Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Ηταν η έσχατη λύση και για το λόγο αυτόν η NetMed εξάντλησε κάθε περιθώριο μέχρι να βρει κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο, που θα μπορούσε να σηκώσει πιο εύκολα τόσο μεγάλο βάρος.

«Ολα τα απαραίτητα έγγραφα βρίσκονται στη διάθεση της μητρικής εταιρείας. Η αποστολή μου τελείωσε. Ελαβα μια εντολή και την εκτέλεσα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δώσω το προβάδισμα. Οπως έχω πει και στο παρελθόν, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ πολλών επιχειρηματιών», δήλωσε ο Σωκράτης Λοϊζίδης, ο νομικός σύμβουλος της NetMed που έκανε τις περισσότερες επαφές. Οι ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα και δεν αποκλείεται να αφορούν σε πρόσωπο που δεν έχει δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας. Η περίπτωση του Μίνω Κυριακού πρέπει να αποκλειστεί, όπως και αυτή του Φίλιππου Βρυώνη, ο οποίος έκανε χθες και σχετική ανακοίνωση-διάψευση.