ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Κόκκινη» ρελάνς για Κωνσταντίνου

Ενας ένας, οι πλέον αρμόδιοι των… αγοροπωλησιών του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος και ο προπονητής δηλαδή, επιστρέφουν στη βάση τους, οπότε και θα μπουν στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά θέματα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει εκτός Ελλάδας, ενώ ο Τάκης Λεμονής γύρισε απ’ τη Λατινική Αμερική, δίχως πάντως να έχει αποκαλύψει τι είδε εκεί.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ενδιαφέρεται για τον 31χρονο Κολομβιανό αμυντικό της Μπόκα Τζούνιορς, Μπερμούντες. Στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας άνοιξαν ήδη τον πρώτο κύκλο των διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του. Παράλληλα, στη λίστα των στόχων προστέθηκε ο επιθετικός της Ιντεπεντιέτε Μπόκα, Φορλάν, για τον οποίο το χειμώνα είχε καταθέσει πρόταση η Φενέρ Μπαχτσέ.

Για τη μεταγραφή του Μιχάλη Κωνσταντίνου ιθύνοντες του Ολυμπιακού ήταν και χθες αισιόδοξοι πως ο Κύπριος επιθετικός του Ηρακλή θα «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα. Πηγή υποστήριξε πως μόλις ο κ. Κόκκαλης επιστρέψει απ’ το εξωτερικό, τότε θα συναντηθεί με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του για να γίνει πραγματικότητα ένας απ’ τους βασικούς στόχους της ομάδας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η ετήσια αποζημίωση που θα προσφέρουν οι Πειραιώτες στον παίκτη θα είναι εξόχως ελκυστική, περίπου 500 εκατ. δρχ. Αλλά και τα ανταλλάγματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα είναι σημαντικά, καθώς εκτός από ένα μεγάλο ποσό, ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τους Νινιάδη, Αντζα και Κόντη. Επίσης, οι πρωταθλητές κινούνται προς την απόκτηση του Ομάρ Τετράτζε.

– Ιατρικό δελτίο (διακοπών)… Ο Χούτος αναμένεται να χειρουργηθεί στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Θλάση στους προσαγωγούς ταλαιπωρεί τον Γιαννακόπουλο και επέστρεψε απ’ τις διακοπές του στην Αθήνα και εξετάστηκε απ’ το γιατρό του Ολυμπιακού.