ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελιγμοί Ψωμιάδη στις πιέσεις

Ντρίμπλες για να αποφύγει το πρέσινγκ της Πολιτείας επιχειρεί ο Μάκης Ψωμιάδης, μόλις έγινε σαφές ότι το Ελεγκτικό Συμβούλιο θα διερευνήσει το ποινικό του μητρώο για να διαπιστώσει αν συντρέχουν στο πρόσωπό του οι διατάξεις του αθλητικού νόμου που απαγορεύουν την ανάμιξη στη διοίκηση μιας ΠΑΕ ατόμων που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Ο κ. Ψωμιάδης έχει αρκετές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του και για να μη δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα τώρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, τον ρόλο του συνηγόρου του τον ανέλαβε ο Νίκος Στράτος. «Ο κ. Ψωμιάδης είναι προσωπικός σύμβουλος του κ. Αλέκου Σκλαβενίτη και ουδεμία ιδιότητα ή σχέση θα έχει με την ΠΑΕ ΑΕΚ», τονίζει σε σχετική έγγραφη δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, αλλά δύσκολα πείθει με τους ισχυρισμούς του, μιας και είναι ακόμα νωπά τα όσα είπε πρόσφατα ο κ. Ψωμιάδης, εμφανιζόμενος ως το απόλυτο «αφεντικό».

– Ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Πόρτο, Τσαΐνιο, εκδήλωσε η ΑΕΚ, ύστερα από πρόταση του Φερνάντο Σάντος. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις σε μεταγραφικά ζητήματα, μόλις ο νέος προπονητής αποκτήσει ξεκάθαρη άποψη για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

– Συνάντηση γνωριμίας με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Γιάννη Γρανίτσα, είχε χθες ο κ. Σκλαβενίτης, με κύριο θέμα συζήτησης το νέο γήπεδο της ομάδας.