ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελυσε τη σιωπή της η Παναγοπούλου

«Με τιμά η εμπιστοσύνη, που μου δείχνουν όλες οι παρατάξεις του Ν.Ο. Βουλιαγμένης, αλλά θλίβομαι για τα όσα συμβαίνουν».

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, πρέσβης της Ελλάδος για τον Αθλητισμό και το Ευ Αγωνίζεσθαι στο Συμβούλιο της Ευρώπης και αντιπρόεδρος του ΝΟΒ στην αιρετή διοίκηση του Γιώργου Καμπάνη, λύνει τη σιωπή της, δύο ημέρες μετά τη συνέντευξη Τύπου των συνεργαζόμενων παρατάξεων («ομάδες» τις χαρακτηρίζει, αφού δεν είχαν μετάσχει στις πρόσφατες αρχαιρεσίες), Ζούπα και Π. Αφρουδάκη, όπου τονίστηκε, πως εκείνη μπορεί ν’ αποτελέσει τη λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.

«Ο κ. Ζούπας είναι άξιος επιστήμων, χαρισματικός άνθρωπος, αξιοπρεπής και έχει προσφέρει πολλά. Ομως, του έχω πει, ότι έχω αντιρρήσεις για τις ενέργειές του. Τι νόημα έχει η προσφυγή στα δικαστήρια; Οποιος θέλει να προσφέρει, υπάρχουν οι εκλογές. Αντί να δουλέψουμε, τρέχουμε στα δικαστήρια. Σε τι αποβλέπουν; Να ενοχλούν; Μπήκα στη διοίκηση τον Μάρτιο. Δεν γνωρίζω τις προηγούμενες σχέσεις τού κ. Ζούπα με τον κ. Καμπάνη και δεν μ’ ενδιαφέρουν. Θέλω να δω τον όμιλο να προχωράει. Ομως κωλυσιεργούμε. Γιατί ζητούν προσωρινή διοίκηση και όχι μόνιμη; Δεν νομίζω ότι αυτή η συμπεριφορά ταιριάζει στον Χρήστο Ζούπα. Πρέπει να σοβαρευτούμε και να δουλέψουμε», τόνισε.

Εκτίθεται για μία ακόμη φορά η χώρα που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και δίνει το δικαίωμα για δυσμενείς σχολιασμούς. Πάλι γίνονται επίκαιρα διάφορα σχετικά ερωτήματα.