ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τάξη και ασφάλεια ο πέμπτος τελικός

Με παρουσία του Εισαγγελέα υπηρεσίας, όπως αποφάσισε η Αστυνομική διεύθυνση Αττικής και ενώπιον των 10.520 οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά και των 4.420 οπαδών του Ολυμπιακού, θα διεξαχθεί, αύριο το βράδυ, στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο 5ος τελικός των πλέι οφ, στον οποίο θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής.

Η χθεσινή σύσκεψη των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ που διοργανώθηκε από τη διοργανώτρια Αρχή της ΕΣΑΚΕ και έγινε παρουσία του ταξιάρχου κ. Στρατάκη, κύλησε σε ήρεμους τόνους και δεν υπήρξαν αντιπαραθέσεις από τους «αιώνιους» αντιπάλους για τη διανομή των εισιτηρίων και τη δημιουργία «νεκρών» ζωνών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, κυρίως πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Για λόγους ασφαλείας, θα μείνουν κενά 2.860 καθίσματα, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μπορούν να εισέρχονται στο Ολυμπιακό Στάδιο, τρεις ώρες νωρίτερα από το τζάμπολ του 5ου τελικού. Η αστυνομική δύναμη που θα κάνει εξονυχιστικό έλεγχο στους οπαδούς και των δύο ομάδων, θα ανέλθει στους 2.500 άνδρες, ενώ η απονομή στον πρωταθλητή θα γίνει κανονικά, μετά τη λήξη του 5ου τελικού.

Το επόμενο ραντεβού Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, πριν από την έναρξη του 5ου τελικού, θα γίνει αύριο το απόγευμα (7.30) στα γραφεία της ΕΟΚ, για την κλήρωση του διαιτητικού διδύμου που θα διευθύνει τον αγώνα και στην κληρωτίδα θα μπουν τα ονόματα των Πιτσίλκα, Κορομηλά, Βορεάδη και Ζαβλανού.