ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλλαξε τα πλάνα ο Κωνσταντίνου

Η καθυστέρηση στο τυπικό κλείσιμο της μεταγραφής του Κωνσταντίνου άλλαξε εν μία νυκτί όλα τα πλάνα του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της προετοιμασίας. Για να μην υπάρξουν προβλήματα δυσπιστίας από τους οπαδούς και ανάλογες αντιδράσεις, αποφασίστηκε να μη γίνει η αυριανή «πρώτη» στη Λεωφόρο, αλλά στην Παιανία και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών! Για να ικανοποιηθούν οι φίλαθλοι, θα γίνει ένα «πανηγυρικό» δίτερμα την άλλη Τετάρτη, 4 Ιουλίου, στη Λεωφόρο, με ελεύθερη είσοδο για όλους και με την παρουσία του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Επειδή άρχισαν αργότερα τις διακοπές τους, ο Κύπριος επιθετικός και οι άλλοι διεθνείς πήραν τετραήμερη παράταση της άδειάς τους και θα αρχίσουν προπονήσεις τη Δευτέρα.

Ανεξάρτητα απ’ αυτές τις εξελίξεις, ο Γιώργος Καραγκούνης μάλλον δεν θα έδινε «το παρών» στην πρεμιέρα. Ο υιός του ιδιοκτήτη της Ουντινέζε, Τζίνο Πότσο, συναντήθηκε με τον Αγγελο Φιλιππίδη και συμφώνησαν για τη μεταγραφή του με αντάλλαγμα περίπου 1,4 δισ. δρχ. Ο Καραγκούνης ειδοποιήθηκε να πάει στην Παιανία, αλλά εμφανίστηκε εξαρχής αρνητικός γιατί πρώτη του επιλογή είναι η Μπολόνια, με την οποία πιστεύει ότι θα έχει καλύτερες προοπτικές στο καμπιονάτο. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ενδεχομένως και σήμερα.

– Ο μάνατζερ του Σιπνιέφσκι συναντήθηκε με τον Αγγελο Φιλιππίδη χωρίς να καταλήξουν. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα χρήματα (είναι μικρή η διαφορά για 1+1 χρόνο συμβόλαιο), όσο ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του παίκτη. Οι «πράσινοι» θέλουν εγγυήσεις ότι θα είναι σωστός επαγγελματίας.

-Παράγοντες της νορβηγικής Λιν δέχθηκε ο Αγγελος Φιλιππίδης και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την παραχώρηση του Σίγκουρντσον.

– Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου παίκτη του Αγιαξ, Βαπέρτο έδειξαν οι «πράσινοι», αλλά δε φαίνεται να προχωράει λόγω υψηλού κασέ.