ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγωνία για την κατάσταση της Θάνου

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε η Κατερίνα Θάνου, οπότε θα μάθει αν ο τραυματισμός της στην μέση, που επιδεινώθηκε στο ευρωπαϊκό κύπελλο, είναι σοβαρός ή όχι.

– Η Ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ, Στέισι Ντραγκίλα, είναι το καινούργιο όνομα στα «Βαρδινογιάννεια» (Κυριακή, Ρέθυμνο) δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στο αγώνισμα, με την παρουσία και της ρέκορντγουμαν Ευρώπης Φεοφάνοβα.

– Σε δύο μέτωπα θα αγωνισθούν το Σαββατοκύριακο οι εθνικές ομάδες συνθέτων αγωνισμάτων, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Την ομάδα των ανδρών, που μετέχει για πρώτη φορά στη «Σούπερ λίγκα», απαρτίζουν οι Κορκίζογλου, Κουρομιχαλάκης, Γιαλουράκης, Διαμαντής. Αντίπαλοί της είναι οι Γερμανία, Ρωσία, Φινλανδία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ελβετία και Ουκρανία. Για πρώτη φορά παίρνουν μέρος στην Α’ κατηγορία οι γυναίκες (Παπασωτηρίου, Στρατάκη, Κυβελίδου, Βρυώνη) με αντιπάλους τις Μ. Βρετανία, Λιθουανία, Ολλανδία, Ελβετία, Ουγγαρία, Σουηδία και Ουκρανία.

– Εκπτωτη κηρύχθηκε η διοίκηση των κριτών Αττικής (ΣΚΚΑΑ) μετά την απόφαση του Εφετείου, που θεωρεί παράλληλα παράνομες όλες τις ενέργειές της από τον Δεκέμβριο. Και βεβαίως και τη λειτουργία της σχολής για νέους κριτές. Η απόφαση έχει αντίκτυπο και στην ομοσπονδία κριτών, μέλη της οποίας ανήκουν στον ΣΚΚΑΑ.

– Σ’ εγχείρηση στο πόδι θα υποβληθεί ο σφαιροβόλος Στάθης Χατζηστάθης, ο οποίος τραυματίσθηκε σε προπόνηση. Ο 21χρονος ρίπτης, με φετινή επίδοση 18,64 μ., έκοψε τους συνδέσμους. Ακις