ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος ο Ιβκοβιτς από την ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» δρόμοι του Ντούσαν Ιβκοβιτς και του Ιμπραήμ Κουτλουάι χωρίζουν οριστικά, ύστερα από την απόφαση του προέδρου Γιάννη Φιλίππου να μην ανανεώσει τη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Γιουγκοσλάβο τεχνικό, αλλά και να πράξει το αντίθετο στην περίπτωση του Τούρκου φόργουορντ, ο οποίος βρίσκεται από χθές στην Αθήνα.

Ο Κουτλουάι θα συναντηθεί σήμερα με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Γρανίτσα, και θα ζητήσει την εξόφληση των χρημάτων για την περίοδο που ολοκληρώθηκε, πριν συζητήσει το μέλλον του στην «Ενωση».

Ομως, οι επιλογές του παίκτη και της ΑΕΚ δεν είναι πολλές για να μη συνεχιστεί έστω και αναγκαστικά η συνεργασία τους. Αν ο Κουτλουάι θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, θα πρέπει να φέρει στην ομάδα του, μέχρι την Παρασκευή, διπλάσια προσφορά από το ποσό που πρόκειται να πάρει στην «Ενωση», τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του (460.000.000 δραχμές), ενώ αν η ελληνική ομάδα δεν επιθυμεί να κάνει μονομερή ανανέωση του συμβολαίου, θα πρέπει να συμφωνήσει με τον Τούρκο παίκτη τον οικονομικό διακανονισμό για τη λύση της συνεργασίας.