ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναψε «κόκκινο» στη μεταγραφή Παπαλουκά

Το «πωλητήριο» των αδελφών Χατζηιωάννου έχει ήδη μπει στον Θοδωρή Παπαλουκά, αλλά ο έμμισθος πρόεδρος του Πανιωνίου, Διονύσης Γερασιμίδης, αντιδρά στη μεταγραφή του διεθνή πλέι μέικερ και είναι διατεθειμένος να μην υπογράψει, ανεξαρτήτως αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τους ιδιοκτήτες της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ.

Η άρνηση του εκτελεστικού προέδρου και τα διαγραφόμενα εμπόδια που δημιουργούνται στη μεταγραφή του Παπαλουκά, προκαλείται από το ασαφές ιδιοκτησιακό καθεστώς του Πανιωνίου, αφού οι Χατζηιωάννου μπορεί να διαθέτουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, οι οποίες όμως βρίσκονται στο όνομα του Γερασιμίδη και δεν έχουν μεταβιβαστεί στους ιδίους.

Την ίδια ώρα, οι Χατζηιωάννου αφήνουν καθημερινά περισσότερα υπονοούμενα για σωρεία οικονομικών εκκρεμοτήτων από τον άνθρωπο της εμπιστοσύνης τους, στην προηγούμενη περίοδο.

Οι εκκρεμότητες αφορούν την απλήρωτη εφορία των συμβολαίων των περισσότερων παικτών, αλλά και παλαιοτέρων οφειλών που παρέλαβαν, όπως το χρέος προς τον Φάνη Χριστοδούλου που διογκώθηκε από τα 15 εκατομμύρια δραχμές στα 115, αλλά και διεκδικούμενα ποσά αγωγών που χάθηκαν προσφάτως στα δικαστήρια, όπως η περίπτωση του πρώην προέδρου, Γιώργου Κατσιφαράκη.

Ο Σούμποτιτς βρίσκεται ακόμα στον «αέρα», αφού το «ναι» στην παραμονή του δεν έχει «μεταφραστεί» σε υπογραφή συμβολαίου, ενώ το θέμα Παπαλουκά έχει προκαλέσει την οργή παλαιότερων παραγόντων, οι οποίοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν επιτροπή παρέμβασης για να διευκρινιστούν οι σχέσεις των ιδιοκτητών με τον εκτελεστικό πρόεδρο τους.

– Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, με αποτέλεσμα, ο δρόμος του Ντράγκαν Σάκοτα προς τον πάγκο της ΑΕΚ, να «ανοίγει» διάπλατα, υλοποιώντας τον διακαή πόθο του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Γρανίτσα, ενώ αργά χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Γρανίτσα με τον Ιμπραήμ Κουτλουάι.