ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Λεωφόρος» των έργων

Περίπου 300 εκ. δρχ είναι υποχρεωμένος να καταβάλει άμεσα ο Παναθηναϊκός για βελτιωτικά έργα στη Λεωφόρο, προκειμένου να πάρει οριστικά άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ επιθεώρησε το τελευταίο διήμερο το γήπεδο και επισήμανε ότι πρέπει να κατασκευαστούν στούντιο για συνεντεύξεις, δημοσιογραφικά θεωρεία και βελτιώσεις στον φωτισμό. Παράλληλα, απαιτείται και ένας χώρος για τις δεξιώσεις μετά το τέλος των αγώνων και αυτός θα είναι ένα νυκτερινό μαγαζί απέναντι από το γήπεδο.

Χωρητικότητα

«Μας προβληματίζει η μικρή χωρητικότητα, αλλά όλοι οι αγώνες θα γίνουν στη Λεωφόρο γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να στηριχθεί σε πρόχειρους προγραμματισμούς, περιμένοντας να μάθει την τελευταία στιγμή πότε θα κλείσει για ανακατασκευή το Ολυμπιακό Στάδιο. Οταν οι παίκτες συνηθίσουν στην αίσθηση του νέου χώρου, θα αποτελεί ψυχολογικό πλεονέκτημα γι’ αυτούς», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Αγγελος Φιλιππίδης, δύο μέρες μετά την επιστολή του στον πρωθυπουργό, με αίτημα την παραχώρηση έκτασης στο Γουδί για την κατασκευή νέου γηπέδου με έξοδα του Παναθηναϊκού.

Ο Σούμποτιτς βρίσκεται ακόμα στον «αέρα», αφού το «ναι» στην παραμονή του δεν έχει «μεταφραστεί» σε υπογραφή συμβολαίου, ενώ το θέμα Παπαλουκά έχει προκαλέσει την οργή παλαιότερων παραγόντων, οι οποίοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν επιτροπή παρέμβασης για να διευκρινιστούν οι σχέσεις των ιδιοκτητών με τον εκτελεστικό πρόεδρο τους.