ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Πράσινος» και ο Σταυρακάκης

Στην εσωτερική αγορά βρήκε ο Παναθηναϊκός τον παίκτη που έψαχνε για να καλύψει τη δεξιά πτέρυγά του. Η αναζήτηση στο εξωτερικό δεν έφερε κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση και ο Γιάννης Κυράστας, για να μην χάνεται χρόνος τώρα που ξεκινά σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία, ζήτησε από την διοίκηση τον 22χρονο Κώστα Σταυρακάκη. Ο παίκτης του ΟΦΗ ειδοποιήθηκε, ήλθε στην Αθήνα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Ουσιαστικά, θα ξεκινήσει προετοιμασία μαζί με τους αδειούχους διεθνείς που επιστρέφουν στην Παιανία αύριο το μεσημέρι. Οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν χθες τις ιατρικές εξετάσεις και αποσύρθηκαν στην Παιανία.

– «Το θέμα δεν είναι τόσο το πού θα πάει ο Καραγκούνης, αλλά το πότε θα τελειώσει η μεταγραφή», είπε ο Αγγελος Φιλιππίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, με το σκεπτικό ότι η επιλογή ανήκει στον ποδοσφαιριστή, όμως πρέπει και η τεχνική ηγεσία της ομάδας να ξέρει σε ποιους παίκτες μπορεί να στηρίξει τα πλάνα της. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πρόσθεσε ότι στόχος του στις μεταγραφές είναι να αποκτήσει η ομάδα βάθος, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις που έχουν στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

– Η υπογραφή του Αγγελου Φιλιππίδη θα είναι η πρώτη στην α λα… Χριστόδουλου επιχείρηση του Παναθηναϊκού να συγκεντρώσει υπογραφές, προκειμένου να πιέσει την κυβέρνηση να του παραχωρήσει την έκταση στο Γουδί για να κατασκευάσει εκεί το νέο του γήπεδο.

– Στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών ξαναμπαίνει ο Παναθηναϊκός, με τη διοργάνωση ενός αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.