ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθυστερεί η ΑΕΚ στις μεταγραφές της

29s15aek

Λιγότερο από ένα μήνα πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, η Ενωση βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο ως προς τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Η Ενωση χρειάζεται έναν επιθετικό, έναν κεντρικό μέσο και τουλάχιστον έναν εξτρέμ που θα πρέπει να θεωρούνται βασικοί ποδοσφαιριστές, έτοιμοι να βοηθήσουν στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη χρονική καθυστέρηση στις αποκτήσεις παικτών, ενώ είναι δεδομένο πως ακόμα κι αν έρθουν ποδοσφαιριστές εντός της εβδομάδας, δεν θα έχουν κάνει προετοιμασία με τους συμπαίκτες τους, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί ακόμα περισσότερος χρόνος προσαρμογής.

Εξαιρουμένου του Εζεκιέλ Πόνσε που είναι ο πρώτος στόχος για την επίθεση, στις υπόλοιπες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ υπάρχει στασιμότητα. Ο Ρόμπιν Λουντ φαίνεται πως απασχολεί έντονα την πρωταθλήτρια Ελλάδος και σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν θετικά άλλες υποθέσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η αποχώρηση του Χριστοδουλόπουλου και του Αραούχο έχει αποδυναμώσει την Ενωση, η ομάδα έχει απολέσει μεγάλο βαθμό της ομοιογένειάς της, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να αλλάξει τον αγωνιστικό χαρακτήρα. Ο συνδυασμός αυτών των ενεργειών κάνει την πρόκριση δύσκολη και οι ευθύνες της καθυστέρησης των μεταγραφών αλλά και της «φτωχής» προεργασίας βαραίνουν ξεκάθαρα τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο.