ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαίνει στα βαθιά ο Παναθηναϊκός

17s1pao

Στο Τίλμπρουκ της Ολλανδίας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι «πράσινοι» βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία αναζήτησης παικτών, με αποτέλεσμα η αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία να μοιάζει και να είναι… πειραματική.

Στους 30 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Γιώργος Δώνης υπάρχουν πολλά νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομών, ανάμεσά τους και το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Μαρκ Σιφναίος. Η αποστολή αποτελείται από τους Διούδη, Κότσαρη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Στάικο, Κάτσε, Τζανδάρη, Μπουζούκη, Κουντουριώτη, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Πίσπα, Αλτμαν, Χαντζάρη, Εμμανουηλίδη, Ρεγκάκο, Δημήτρουλα, Θεοχάρη, Αποστολάκη, Οικονομόπουλο, Σέχου και Σιφναίο.

Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν έως τις 31 Ιουλίου στην Ολλανδία και θα δώσουν τρεις φιλικούς αγώνες. Στις 18 Ιουλίου με την Αλκμααρ, τέσσερις μέρες αργότερα με την Αντβέρπ και στις 28 Ιουλίου με την Ντε Χάαγκ.

• Δεν πραγματοποιήθηκε χθες η εκδίκαση των προσφυγών που έχουν κάνει οι Γιακούμπα Σιλά και Λαουτάρο Ρινάλντι εις βάρος του Παναθηναϊκού, έπειτα από αίτημα όλων των εμπλεκομένων. Το δικαστήριο έκανε δεκτά τα αιτήματά τους και η εκδίκαση των υποθέσεων μεταφέρθηκε για τις 6 Αυγούστου.