Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του εμπορικού πολυχώρου Coal Drops Yard. Στο βάθος, οι πολυτελείς κατοικίες Gasholders London. (Φωτογραφία: John Sturrock)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το King’s Cross ξαναγράφει την ιστορία του μέσα από μια μεγαλειώδη ανάπλαση και γίνεται το νέο hot spot του Λονδίνου.

VINTRY & MERCER (Φωτογραφία: ©Amy Murrell)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με έμπνευση άλλοτε από το αριστοκρατικό παρελθόν της και άλλοτε από το σύγχρονο design, η βρετανική πρωτεύουσα έχει νέες προτάσεις διαμονής.

Η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου. (Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Συνδυάζουμε την επίσκεψή μας σε τρία μουσεία του Λονδίνου με την πιο προσφιλή βρετανική συνήθεια: το απογευματινό τσάι.  
 


Το Northern Quarter είναι μια ζωντανή γειτονιά, με μπόχο και έθνικ μπαρ και εστιατόρια. (Φωτογραφία: © Getty Images/Ideal Image)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αγοράστε σπάνιες αντίκες, νικήστε το hangover με ένα γενναίο πρωινό και δειπνήστε στο καλύτερο εστιατόριο της Canal Street.

TT Liquor - Μπίρες, κρασιά και άφθονα οινοπνευματώδη στις προθήκες του TT Liquor.
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αναζητώντας το τέλειο λονδρέζικο κοκτέιλ μπαρ για να πιείτε ένα Collins ή ένα Dry Martini, κάντε μια στάση σε αυτά που ξεχωρίσαμε για εσάς στη βρετανική πρωτεύουσα.
 

Το Summerhall είναι ένα χώρος τέχνης που «κρύβει» μέσα του ένα ιδιαίτερο μπαρ: το Royal Dick. (Φωτογραφία: VISUALHELLAS.GR)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Δείτε επί σκηνής τους καλύτερους τζαζ μουσικούς της πόλης, αντιμετωπίστε το χανγκόβερ με ένα δυναμωτικό πρωινό, επισκεφτείτε τον Βασιλικό Βοτανικό Κήπο και δηλώστε συμμετοχή σε ένα μυστικό γαστρονομικό event μόνο για μέλη.


Live μουσικές εμφανίσεις εντάσσονται συχνά στο πρόγραμμα του Foundling Μuseum. (Φωτογραφία: Ed Lyon)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αφθονες δόσεις τέχνης χωρίς εισιτήριο, περίπατος με άρωμα Εϊμι Γουαϊνχάουζ, μπίρα με θέα στον Τάμεση και ο νέος «βασιλιάς» της γαστρονομικής σκηνής της πόλης, το γιαπωνέζικο ράμεν.

Το Kibble Palace είναι το πιο γνωστό από τα βικτωριανά θερμοκήπια που θα δείτε στους Βοτανικούς Κήπους. (Φωτογραφία: GETTY IMAGES/IDEAL IMAGE)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ζήστε τον παλμό της πόλης ξεκινώντας τη μέρα σας από τον κήπο ενός παλιού ζυθοποιείου, συνεχίστε δοκιμάζοντας fish and chips, βγάζοντας σέλφι με τον Δούκα του Ουέλινγκτον και κάνοντας βόλτα στα βικτωριανά θερμοκήπια της πιο «γκόθικ» πόλης της Σκωτίας.