Τα περίφημα λευκαρίτικα κεντήματα, αναγνωρισμένα από την UNESCO. (Φωτογραφία: Βαγγέλης Ζαβός)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οπως και να το κάνεις, μια παραθαλάσσια πόλη είναι πάντα γοητευτική, κι ας μην είναι το αισθητικό της περίβλημα για όλα τα γούστα. Ακόμη κι αν η Λάρνακα δεν είναι ο προορισμός σας, αξίζει να ανακαλύψετε κάποια από τα μυστικά της κατά την άφιξη ή την αναχώρησή σας από το διεθνές αεροδρόμιό της.


Άποψη της πλατείας Ευρώπης. (Φωτογραφία: © ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕΡΑΚΟΣ)
ΤΑΞΙΔΙΑ

H ήσυχη κυπριακή πόλη αξιοποιεί την ενδιαφέρουσα ακτογραμμή της, αναπλάθει τους δημόσιους χώρους της και γίνεται το νέο «δυνατό» χαρτί της νοτιοανατολικής Μεσογείου.


Το χωριό Κισσονέργα της Πάφου έχει πλούσια φύση και ιστορία, είναι όμως γνωστό και για τις φυτείες μπανάνας. (Φωτογραφία: www.visitcyprus.com/ΡΩΜΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2017 δεν είναι απλώς ένας προορισμός που έχει κατορθώσει να ζει από τον τουρισμό δώδεκα μήνες τον χρόνο, αλλά ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό εθνικοτήτων που συνδιαμορφώνουν καθημερινά τη σύγχρονη ταυτότητά της.


Ο Χριστόφορος Πέσκιας. (Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο διάσημος σεφ θυμάται μυρωδιές και τοπικές σπεσιαλιτέ που τον ταξιδεύουν πίσω στο νησί του, όσο μακριά κι αν βρίσκεται.

Αμπελώνας στο Ομοδος, ένα από τα παραδοσιακά Κρασοχώρια της Λεμεσού. (Φωτογραφία: www.visitcyprus.com/ΑΓΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ)
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο κυπριακός αμπελώνας, με τη μακρά οινοποιητική παράδοση και τις εξαιρετικές τοπικές ποικιλίες, αποκαλύπτει τη δυναμική του.

Φωτογραφία: VISUALHELLAS.GR
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το ήπιο κλίμα όλο τον χρόνο και οι υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις τοποθετούν την Κύπρο ανάμεσα στους ανερχόμενους ευρωπαϊκούς προορισμούς γκολφ.