ΑΤΖΕΝΤΑ

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου στο Bob Theatre Festival

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου στο Bob Theatre Festival

Το σημαντικότερο φεστιβάλ νεανικού θεάτρου, το Bob Theatre Festival, ξεκινάει αύριο στο Bios για έβδομη συνεχή χρονιά συγκεντρώνοντας και αναδεικνύοντας το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου. Εως τις 11 του μήνα πρεμιέρες, διαγωνισμοί, αυτοσχεδιασμός, stand-up comedy, πάρτι, μουσική και πολλές παραστάσεις.

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», «Ο Μουνής», «Διαβολιάδα», «Περσινή αρραβωνιαστικιά» και άλλες νεανικές παραστάσεις που ξεχώρισαν θα παρουσιαστούν, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία στο κοινό να τις προλάβει. Στις πρεμιέρες του φεστιβάλ οι ομάδες Cheek-Bones, Ha!, Cake Tree Theatre Company, αλλά και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα καινούργια έργα τους.

Το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο. Ο διαγωνισμός Scratch Night συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με δέκα νεοσύστατες διαγωνιζόμενες ομάδες και έπαθλο 500 ευρώ, αλλά και δέκα παραστάσεις στο Bios από την καινούργια σεζόν. Παράλληλα, θα γίνει για πρώτη φορά στο Bob Theatre Festival διαγωνισμός Improv Comedy και ο διαγωνισμός Stand-up Comedy Ultimate. Τέλος, το φεστιβάλ θα κλείσει την Κυριακή 11 Μαΐου με τις ανακοινώσεις των νικητών, τις απονομές των βραβείων και με ένα μεγάλο πάρτι υπό τους ήχους των Polkar, του συγκροτήματος του Γιώργου Παπαγεωργίου, στο πρώτο τους πολυαναμενόμενο live στην Αθήνα. Πειραιώς 84, τηλ. 210-34.25.335