ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Be a student for a week…end

Be a student for a week…end

Η Σχολή Βακαλό διοργανώνει από Παρασκευή μέχρι Κυριακή 18-20 Μαρτίου 2016 τον πρότυπο εκπαιδευτικό κύκλο "Be a student for a week…end", ο οποίος αποσκοπεί σε μια βιωματική γνωριμία με το Design, με τη μαθησιακή διαδικασία των εφαρμοσμένων τεχνών και με το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής.

Αντιπροσωπευτικά μαθήματα γραφιστικής (graphic design), αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου (interior design), εικαστικής μελέτης και ιστορίας της τέχνης, οργανώνονται σε ένα πρωτοποριακό τριήμερο πρόγραμμα, που συμπυκνώνει την εκπαιδευτική φιλοσοφία της Βακαλό και μεταφέρει την εμπειρία των σπουδών στην πρώτη ελληνική σχολή Design.

be-a-student-for-a-week-amp-8230-end0

Συνέχεια του επιτυχημένου φθινοπωρινού προγράμματος "Be a student for a week" που διοργάνωσε η Βακαλό τα δύο τελευταία χρόνια, ο νέος κύκλος "Be a student for a week…end" απευθύνεται σε οποιοδήποτε άτομο ενδιαφέρεται για το Design ή τις σπουδές στη Βακαλό. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν, και η παρακολούθησή του δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση για εγγραφή στη Σχολή.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη Γραμματεία της Σχολής ή μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας στη διεύθυνση http://vakalo.gr/epikoinonia/ (ως "θέμα" πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος "Be a student for a weekend"). Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 18 Μαρτίου 18:00-21:00
Σάββατο 19 Μαρτίου 10:00-17:00
Κυριακή 20 Mαρτίου 10:00-17:00

Κεντρικό κτίριο Σχολής Βακαλό Art & Design
Λάμπρου Κατσώνη 26, 11471, Λυκαβηττός
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6442514
e-mail: info@vakalo.gr

www.vakalo.gr