ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνονται τα Virgin Ware του Στέλιου

Ακόμη δύο καταστήματα VirgiWare προστέθηκαν στο δίκτυο πωλήσεων της Unique Commerce, θυγατρικής εταιρείας της Χατζηιωάννου Holdings, ώστε πλέον ο αριθμός των καταστημάτων στην Αγγλία ανέρχεται σε 14. Τα δύο νέα καταστήματα άνοιξαν στις περιοχές Guildford και Croytoκοντά στο Λονδίνο ενώ, εκτός από τη βρετανική πρωτεύουσα, καταστήματα VirgiWare λειτουργούν ακόμη στο Μάντσεστερ, στο Μπέρμιγχαμ, το Εσεξ και άλλες πόλεις.

Βασικός στόχος της διοίκησης της Χατζηιωάννου Holdings είναι η ενίσχυση της παρουσίας της στην Αγγλία, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Unique Commerce. Προσανατολισμένη λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση, η διοίκηση της Χατζηιωάννου επιδιώκει να επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο των καταστημάτων της ώστε στο τέλος του 2004 αυτό να αριθμεί συνολικά 30 σημεία πώλησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Unique Commerce έχει το δικαίωμα εκμετάλλευσης του σήματος Virgiπαγκοσμίως για τα προϊόντα έσω ένδυσης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, χωρίς χρονικό περιορισμό. Είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Χατζηιωάννου και φέτος πρόκειται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην ενοποίηση. Η διοίκηση της Unique Commerce δίνει έμφαση στη λιανική πώληση και για τον λόγο αυτό έχει επιλέξει το μοντέλο ανάπτυξης μέσω των δικών της καταστημάτων.

Το πρώτο δε κατάστημα VirgiWare εγκαινιάστηκε τον Ιούλιο του 2002. Τέλος, σημειώνεται ότι από την Τρίτη 5 Μαρτίου 2004, η μετοχή της Χατζηιωάννου διαπραγματεύεται επίσης στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.