ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εταιρικη κοινωνικη ευθυνη

Στις 25 Οκτώβριου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Power Health –της ελληνικής εταιρείας φυσικών προϊόντων υγείας– πραγματοποιήθηκε λαμπρή γιορτή προς τιμήν μαθητών του χωριού Αγιος Γεώργιος Λιβαδειάς. Εξι μαθήτριες που αρίστευσαν και ένας μαθητής που πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις τιμήθηκαν και έλαβαν χρηματικό βραβείο, στο πλαίσιο του νέου θεσμού που καθιέρωσε η ιδρύτρια της εταιρείας στη μνήμη του πατέρα της «Θεοδόση Περγαντά». Με το βραβείο αυτό, η εταιρεία αναλαμβάνει και τα έξοδα φοίτησης του μαθητή είτε της μαθήτριας που αριστεύει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Πρόσφατα, η Power Health, για τρίτη συνεχή χρονιά, βρέθηκε στην κορυφή του ευρωπαϊκού επιχειρείν. Αναδείχθηκε εθνική πρωταθλήτρια από την επιτροπή του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού επιχειρηματικού θεσμού, των European Business Awards. «Εδώ και 30 χρόνια, σημεία αναφοράς της Power Health είναι η έμφαση στον άνθρωπο, η προσήλωση στην ποιότητα, τα υγιή οικονομικά στοιχεία και η ισχυρή πελατοκεντρικη προσέγγιση», αναφέρεται με την ανακοίνωση της σημαντικής αυτής διάκρισης. Μιας διάκρισης, που «σε μιαν εποχή όπου οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα και αποδεικνύει ότι οι αξίες, η στοχευόμενη στρατηγική και η προσπάθεια αποτελούν τα συστατικά μιας ακόμη ελληνικής επιτυχίας».

Τα European Business Awards –βασικός χορηγός των οποίων είναι το Δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων RSM σε 101 χώρες και στην Ελλάδα– είναι θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές, την καινοτομία και την αριστεία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. και διοργανώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά. Οι βραβευόμενες επιχειρήσεις κατατάσσονται σε ηγετική θέση στην Ευρώπη, με βάση τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχουν επιτύχει στην εμβέλεια των δραστηριοτήτων τους που περιλαμβάνουν και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση ως και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Στην Ελλάδα η RSM Greece, μέλος του δικτύου και για την Κύπρο και την Αλβανία, έχει αποδείξει τη δέσμευσή της στην επιχειρηματική αριστεία και μέσα από την ενεργό υποστήριξή της στον διαγωνισμό «Re-inspire Greece». Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας RSM 2013, τον περασμένο Σεπτέμβριο, πραγματοποίησε εκδηλώσεις και στις τρεις χώρες που εκπροσωπεί και επιπλέον, στην Ελλάδα συγκέντρωσε χρηματικό ποσόν το οποίο διέθεσε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς.