ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

OMEGA: O Τζορτζ Κλούνεϊ στον «μυστικό κήπο» της Σαγκάης

OMEGA: O Τζορτζ Κλούνεϊ στον «μυστικό κήπο» της Σαγκάης

Η OMEGA και ο επί μακρό χρονικό διάστημα πρεσβευτής της μάρκας Τζορτζ Κλούνεϊ συναντήθηκαν στη Σαγκάη για μια γιορτινή βραδιά. Ο βραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός ήταν μέρος μιας γιορτής γεμάτης με αστέρια, στις 16 Μαΐου, όπου η OMEGA παρουσίασε τα νέα της ρολόγια Seamaster Aqua Terra.

Εκτός από τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Πρόεδρος της OMEGA Stephen Urquhart και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Orbis International, Jenny Hourihan υποδέχθηκαν και άλλους καλεσμένους, ενώ η Γαλλίδα τραγουδίστρια France Owlle τραγούδησε για όλους, στο τέλος της βραδιάς.

Le Jardin Secret

“Le Jardin Secret” – ή «ο μυστικός κήπος» – είχε στηθεί στη Σαγκάη ειδικά για το event εκείνης της Παρασκευής, προσφέροντας την τέλεια ατμόσφαιρα για μία αποκλειστική γιορτή. Και τα αστέρια δεν ήταν μόνο τα εκθαμβωτικά ρολόγια της OMEGA στις προθήκες τους και οι διασημότητες στη λίστα των καλεσμένων.

Μια πρωτότυπη, διαφανής οροφή στο χώρο, έδινε τη δυνατότητα στους καλεσμένους να μπορούν να απολαύσουν την ολοκάθαρη θέα των αστεριών στον νυχτερινό ουρανό. Στον κήπο υπήρχαν διακοσμητικά στοιχεία που βασίζονταν στις παράλληλες γραμμές οι οποίες χαρακτηρίζουν το design των ρολογιών της σειράς Seamaster Aqua Terra.

Μια βραδιά με εκπλήξεις

Ο George Clooney, ο οποίος είναι πρεσβευτής OMEGA από το 2007, είναι ένας από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους ανθρώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας, και έχει προταθεί για Βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου σε έξη κατηγορίες – περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, τον οποίο υποδέχθηκε θερμά το κοινό στη σκηνή, μίλησε για το πώς ξεκίνησε η σχέση του με την OMEGA. 

“Ο πατέρας μου φορούσε ένα ρολόι OMEGA για πολλά χρόνια. Όταν ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την εταιρία, του τηλεφώνησα για να του πω τα σπουδαία νέα. Εκείνος μου είπε ότι το OMEGA ρολόι του ήταν φυλαγμένο στη σοφίτα και ότι αφού το βρήκε, το κούρδισε κι εκείνο δούλευε ακόμα. Το έδωσα στους ανθρώπους της OMEGA κι εκείνοι είχαν την καλοσύνη να μου το επιδιορθώσουν κι έτσι μπόρεσα να το δώσω στον πατέρα μου για τα γενέθλιά του. Έχω μια μακριά, μακριά ιστορία με αυτό το Brand», είπε.

Αμέσως μετά τον χαιρετισμό του Stephen Urquhart, τα φώτα χαμήλωσαν και προβλήθηκε ένα μικρό αλλά ισχυρό φιλμ, με θέμα την αξιοσημείωτη δουλειά που γίνεται σε όλο τον κόσμο από τον Orbis International, έναν οργανισμό που υποστηρίζει η OMEGA και ο οποίος είναι αφιερωμένος, με την κινητή νοσοκομειακή του μονάδα Flying Eye Hospital, στο να παρέχει οφθαλμολογική ιατρική περίθαλψη σε μερικές από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη.

Μετά την προβολή του φιλμ, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Orbis, Jenny Hourihan, μίλησε για τη δουλειά την οποία έχει επιτελέσει η ομάδα της από τότε που ιδρύθηκε ο οργανισμός, το 1982.

“Νομίζω ότι όλοι μας ως ανθρώπινα όντα έχουμε μια μεγάλη επιθυμία να κάνουμε το καλό για τους συνανθρώπους μας. Εμείς στον Orbis έχουμε μια πολύ σαφή και χειροπιαστή αποστολή που είναι πολύ κατανοητή και αυτή είναι να αποκαταστήσουμε την όραση και να εξαλείψουμε την τύφλωση στον κόσμο,“ είπε η κ. Hourihan. “Σας ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ και πάλι την OMEGA και ευχαριστώ κι εσάς  για το χρόνο που αφιερώσατε για να μάθετε για τον Orbis.”

Μετά την ομιλία της Jenny Hourihan, ο George μίλησε για τη σημασία ενός οργανισμού σαν τον Orbis International λέγοντας: “Είμαστε όλοι μέρος μιας κοινότητας και θα πρέπει να προσέχουμε ο ένας τον άλλο, σε αυτή τη ζωή. Αυτό που κάνει η Jenny στον Orbis είναι καταπληκτικό και η OMEGA, μία τέτοια γιγαντιαία εταιρεία, αποφάσισε να το λάβει υπόψη της και να βοηθήσει. Δεν μπορώ να σας πω πόσο περήφανος είμαι που συνδέω το όνομά μου με αυτό το Brand.”

Λίγο αργότερα στη βραδιά, ο Dr. Hairong Cai, ένας οφθαλμολόγος ο οποίος εργάζεται για τον ORBIS, μίλησε σχετικά με κάποιες από τις οφθαλμολογικές θεραπείες που η οργάνωση είχε παράσχει σε δύο παιδιά από την Κίνα. Προς μεγάλη ευχαρίστηση όλων στο κοινό, τα δύο μικρά παιδιά εμφανίστηκαν στη σκηνή συνοδευόμενα από τον George Clooney.

Αφού ο George Clooney πραγματοποίησε την επιθυμία της μικρότερης από τα δύο κοριτσάκια και χόρεψε μαζί της, μετά έβγαλε το ρολόι OMEGA De Ville Hour Vision Annual Calendar που φορούσε στο χέρι του και έβαλε ένα αυτόγραφο στο λουρί και στο κουτί της συσκευασίας του. Το ρολόι τοποθετήθηκε σε προθήκη παρουσίασης στον χώρο της γιορτής και μέσα στους επόμενους μήνες, θα παρουσιασθεί σε έξη Boutiques της OMEGA στην Κίνα. Λίγο αργότερα, προς το τέλος της χρονιάς, θα δημοπρατηθεί και όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα προσφερθούν στον Orbis και στο εξαίρετο έργο που προσφέρει.

Κάνοντας ένα μικρό, εγκάρδιο σχόλιο για τη φιλία που συνδέει την εταιρία του με τον George Clooney, ο Πρόεδρος της OMEGA Stephen Urquhart δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που συνδεόμαστε με κάποιον σαν τον George Clooney. Απόψε δεν βρίσκεται εδώ μόνο επειδή είναι μέλος της ομάδας της OMEGA, αλλά και επειδή πραγματικά έχει την OMEGA στην καρδιά του.”

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια παράσταση της δημοφιλούς Γαλλίδας τραγουδίστριας France Owlle.