ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο σεμινάριο για startups στο Public Συντάγματος‏

Νέο σεμινάριο για startups στο Public Συντάγματος‏

Το Public και η Lenovo σε συνεργασία με το EMEA.gr σας προσκαλούν την Τρίτη 27 Μαΐου στις 19.00 στην 7η συνάντηση με θέμα τις startups στο Public Συντάγματος!

Ο κ. Γιάννης Σαλαβόπουλος, Γραμματέας ΟΕΥ Α’ & Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραφείου ΟEY της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βερολίνο, θα παρουσιάσει το μοντέλο επιχειρηματικότητας στη Γερμανία και το startup οικοσύστημα του Βερολίνου, μίας πόλης που έχει αναγνωρισθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα startup «hubs» της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως, καθώς και τις δυνατότητες συνεργειών με το startup οικοσύστημα της Αθήνας.

Ο Γ. Σαλαβόπουλος θα αναφερθεί στα «συστατικά στοιχεία» επιτυχίας του εκεί οικοσυστήματος, ενώ θα παρουσιάσει τις σημαντικότερες εταιρείες και πρωτοβουλίες του χώρου. Επίσης, θα αναδείξει τις δυνατότητες πιθανών συνεργασιών του γερμανικού οικοσυστήματος με ελληνικές startups, καθώς και τα στοιχεία του Βερολίνου που μπορεί να αξιοποιήσει η Αθήνα για την ανάπτυξη του δικού της οικοσυστήματος.

Με βάση την εμπειρία του στις οικονομικές, εμπορικές και επιχειρηματικές σχέσεις Ελλάδας- Γερμανίας και τη γνώση του τοπικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, θα απαντήσει, τέλος, στο πανευρωπαϊκό ερώτημα κατά πόσον το Βερολίνο αποτελεί μία πραγματική «δύναμη» ή μία πόλη-μόδα στον τομέα των startups.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ στο blog των Public έχει ήδη "ανέβει" η φόρμα συμμετοχής στην εκδήλωση