ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα βραβεία Ermis στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Τα βραβεία Ermis στο Κέντρο  Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Τα Ermis Awards, ο θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ενωση Εταιρειών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί αυτήν τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μια γιορτή του χώρου που φέτος έχει τη μορφή φεστιβάλ και περιλαμβάνει ομιλίες, workshops, σεμινάρια για το πιο νεανικό κοινό και, φυσικά, την τελετή απονομής των βραβείων.

Σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο, όπου ο κλάδος της διαφήμισης καταγράφει μείωση που φτάνει το 68%, η διαφήμιση δεν θα πρέπει να θεωρείται κόστος, αναφέρει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Βραβείων Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας. Η διαφήμιση είναι επένδυση και εργαλείο ανάπτυξης, με αποτέλεσμα οι εταιρείες που επενδύουν σωστά στη διαφήμιση να έχουν μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία από τις υπόλοιπες.

Σύμφωνα με έρευνα της Ενωσης Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδος, για κάθε 1 ευρώ που επενδύεται σε όλες τις μορφές διαφήμισης και επικοινωνίας παράγονται 4 ευρώ οικονομικής και δημοσιονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Η μεγάλη αλλαγή στον κλάδο της επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με το digitalization των μέσων και όχι με την κρίση. Βέβαια, η μεγάλη ιδέα και η τέχνη στην εφαρμογή της παραμένουν τα βασικά συστατικά μιας καλής διαφήμισης.