ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tα Cash & Carry Μασούτης χάρισαν ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Doblo Cargo!

Tα Cash & Carry Μασούτης χάρισαν ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Doblo Cargo!

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού των Cash & Carry Μασούτης «Μεγάλη κλήρωση… και το κλειδί στο χέρι» από όπου αναδείχτηκε ο μεγάλος τυχερός που πήρε…το κλειδί του FIAT DOBLO CARGO στο χέρι!

Ο Αθανασιάδης Ευστάθιος από την Πτολεμαΐδα είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το επαγγελματικό αυτοκίνητο  FIAT DOBLO CARGO 1.6mjet diesel /105HP σε άσπρο χρώμα. Συμμετείχε στο διαγωνισμό με αγορές από το Cash & Carry Μασούτης Κοζάνης.

Η παράδοση έγινε στο προαύλιο των κεντρικών γραφείων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στο 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης. Το αυτοκίνητο και το κλειδί στο χέρι του τυχερού παρέδωσαν ο διευθυντής χονδρικής της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Άγγελος Χατζηθεοδώρου και ο περιφερειακός διευθυντής χονδρικής Κοσμάς Γραμματικόπουλος.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν όσοι έκαναν αγορές με pro card (κάρτα πιστότητας) από τα Cash & Carry Μασούτης κατά το χρονικό διάστημα 04/11-31/12/2015. Με κάθε αγορά αξίας 70€ με την pro card κέρδιζε κάποιος 1 συμμετοχή. Έτσι, είχαν όλοι την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό με πολλές συμμετοχές.