ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φθηνότερες κλήσεις με τα Vodafone Red

Φθηνότερες κλήσεις με τα Vodafone Red

Την κατάργηση όλων των χρεώσεων περιαγωγής εντός της Ε.Ε. στα προγράμματα Vodafone Red ανακοίνωσε η Vodafone Ελλάδος. Η κατάργηση αυτή θα εφαρμοστεί από 1ης Απριλίου 2016 και αφορά σε όλους τους πελάτες της που χρησιμοποιούν το κινητό σε άλλη χώρα της Ε.Ε. Σύμφωνα με την εταιρεία, κάθε συνδρομητής πακέτου Vodafone Red, για κλήσεις ή/και πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω κινητού, από την ερχόμενη Παρασκευή θα χρεώνεται σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε., όπως ακριβώς χρεώνεται όταν βρίσκεται στην Ελλάδα.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, που δεν έχουν επιλέξει κάποιο από τα Vodafone Red προγράμματα και έχουν ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας, SMS και megabytes, θα έχουν μειωμένη ημερήσια χρέωση του πακέτου «Vodafone Πας Παντού» κατά 40%, για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η ημερήσια χρέωση διαμορφώνεται στα 2,99 ευρώ από 4,99 ευρώ που είναι σήμερα.

Με την κίνηση αυτή η Vodafone συμμορφώνεται, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα πακέτα Vodfafone Red, πλήρως με την ευρωπαϊκή πολιτική μείωσης των χρεώσεων περιαγωγής. H Eυρωπαϊκή Επιτροπή έχει θέσει ως στόχο την εξάλειψη των χρεώσεων περιαγωγής εντός της Ε.Ε., κάτι που αναμένεται να συμβεί το καλοκαίρι του 2017. Ωστόσο, από τα τέλη του ερχόμενου Απριλίου, οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να βάλουν βαθιά το μαχαίρι στις όποιες χρεώσεις περιαγωγής εφαρμόζουν σήμερα. Η Vodafone έρχεται έγκαιρα να εναρμονιστεί με τις νέες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που στόχο έχουν τη δημιουργία ενιαίας ψηφιακής αγοράς στην Ε.Ε.