ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμπληρώματα Διατροφής EVIOL: Επίσημος Υποστηρικτής Μαραθωνίου Αθήνας

eviol--2

«Τρέχουμε με ενέργεια, τερματίζουμε μαζί!»

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, επίσημος υποστηρικτής του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, βρίσκονται για μια ακόμα χρονιά στο πλευρό των αθλητών του σημαντικού αυτού θεσμού διεθνούς εμβέλειας.

Στηρίζουμε τους συμμετέχοντες στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν ως τον τερματισμό και να μηδενίσουν τις αποστάσεις, χαρίζοντάς τους την απαραίτητη ενέργεια. Γιατί είναι στη φύση μας να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο με όλη μας τη δύναμη.

Όπως είναι στις αξίες της εταιρίας των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, να καινοτομούμε συνεχώς με ευθύνη και συνέπεια, βαδίζοντας με γρήγορους ρυθμούς σε ένα καλύτερο μέλλον. Από το 1978 που δημιουργήσαμε τη γνωστή μαλακή κάψουλα, EVIOL Vitamin E που εμπιστεύτηκαν εκατομμύρια καταναλωτές και επαγγελματίες υγείας, μέχρι και σήμερα που μετά από πολυετή επιστημονική έρευνα αναπτύξαμε μια μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά της, καθώς παρασκευάζεται με τις επιστημονικές εγγυήσεις που διασφαλίζουν οι συνθήκες παραγωγής ενός φαρμακευτικού προϊόντος. Πίσω από την έρευνα, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό της σειράς EVIOL βρίσκεται η εταιρία GAP S.A. μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας, με ισχυρή παρουσία σε εθνικό επίπεδο και διεθνείς αγορές.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου, για να γιορτάσουμε μαζί το μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός, να μοιραστούμε την αξία της προσπάθειας, της συμμετοχής και της υπέρβασης των δυνάμεων και να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες!

Συνέχισε να ξεπερνάς τον εαυτό σου, με τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL!

Γιατί είναι στη φύση μας να συνεχίζουμε!   

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

www.eviol.gr