ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μεγάλη διεθνής επένδυση στο Spitogatos.gr

Μεγάλη διεθνής επένδυση στο Spitogatos.gr

O Spitogatos.gr, η ελληνική ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων, κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα  στο ελληνικό real estate. Όπως ανακοινώθηκε χθες, η Real Web SA, εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο και ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της ηγετικής ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων της Ιταλίας Immobiliare.it, έχει αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Spitogatos.gr.

Ο Spitogatos.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006 και υπήρξε η πρώτη ελληνική start up στο χώρο της τεχνολογίας, που άντλησε κεφάλαια από θεσμικό επενδυτή.  Συγκεκριμένα το φθινόπωρο του 2009, χρηματοδοτήθηκε από την Oxygen Capital, venture capital fund, στην οποία συμμετέχει το Ταμείο Νέας Οικονομίας.  Ο Spitogatos.gr δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά και έχει επιδείξει δυναμική πορεία παρά τις δυσκολίες της κρίσης και έχει πλέον κατακτήσει την ηγετική θέση.

Η Real Web έχει παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 2007 μέσω της ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων spiti24.gr. Από σήμερα, η ομάδα του Spitogatos.gr θα διαχειρίζεται και το spiti24.gr, δημιουργώντας έτσι μία εξαιρετική πρόταση σε παραπάνω από 1.5 εκ. χρήστες το μήνα. Η εταιρεία θα διατηρήσει την έδρα της στην Αθήνα και σκοπεύει να κάνει νέες επενδύσεις τους επόμενους μήνες τόσο για την ανάπτυξη της ομάδας, όσο και για την εξέλιξη της τεχνολογίας της, ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάπτυξή της.