ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρακολουθήστε τη συζήτηση «Resilient Overcomers: Redefining Normal»

Παρακολουθήστε τη συζήτηση «Resilient Overcomers: Redefining Normal»

Παρακολουθήστε τη συζήτηση εδώ.

Αν και ακούγεται ως σχήμα οξύμωρον, η πανδημία κουβαλάει πολλά «δώρα». Από τη μια έχει αδρανοποιήσει όλο τον πλανήτη και από την άλλη έχει κινητοποιήσει εσωτερικές δυνάμεις που δε φανταζόμασταν ότι έχουμε. Η ανάγκη για επιβίωση μέσα σε ένα νέο αναδυόμενο κόσμο, όπου κυριαρχεί ο φόβος η αγωνία και η αβεβαιότητα για το μέλλον, έδωσε πνοή σε ένστικτα και δυνατότητες που ήταν σε «ύπνωση».  Βγήκε ο ηγέτης από μέσα μας. Ο ηγέτης  του εαυτού μας, της οικογένειας μας της εργασίας μας, της κοινωνίας.

Παρακολουθώντας με δέος αλλά και περιέργεια τα τεκταινόμενα και τους χειρισμούς κυρίως μέσα στη δύσκολη εποχή του εγκλεισμού, διαπίστωσα προσωπικά ότι όλες οι επιτυχημένες μέχρι στιγμής παρεμβάσεις είχαν τα εξής χαρακτηριστικά: Υψηλή αίσθηση ευθύνης, ενσυναίσθηση, αντοχή, ευελιξία και εμπιστοσύνη στη γνώμη των ειδικών. Αυτό είναι  το νέο μοντέλο ηγεσίας που χρειαζόμαστε. Ένα μοντέλο  ανθρωποκεντρικό, πολυσυλλεκτικό και ευέλικτο.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τη συνεργασία της Επιτροπής Women in Business (WIB), οργανώνει τη διαδικτυακή συζήτηση, Resilient Overcomers: Redefining Normal, Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στις 17:00, με στόχο να ανοίξουμε έναν γόνιμο διάλογο με ανθρώπους από διαφορετικές πλευρές της κοινωνίας μας για να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες και απόψεις τους για το ποια βήματα και στρατηγικές χρειαζόμαστε για να βγούμε νικητές. Πως θα γίνουμε ηγέτες του εαυτού μας.

Στη συζήτηση συμμετέχουν:

Αναστασία Κοτανίδου, Καθηγήτρια Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας

Μυλαίδη Στούµπου, Regional Director of Commercial Partner Channels and Programs for Multi-Country Cluster, Microsoft

Αγνή Μαριακάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος, MindSearch

Στέλλα Δέμου, Μέλος ΔΣ, Demo

Ζήνα Μαυροειδή, Διευθύνουσα Σύμβουλος, E-fresh.gr

– Θοδωρής Γεωργακόπουλος, Editorial Director, διαΝΕΟσις.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Χορηγοί: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚG LAW FIRM, ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ, PHARMATHEN

Media Partner: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ